BOLUSPOR'A CEZAYI KESTİLER

29/12/2016
29
ARA
2016

Boluspor TFF 1.ligin 16.haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Boluspor maçta yapılan  "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Diğer yandan Mamadou Diarra’nın aynı maçta "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin kuruluna sevk edilen isim oldu.

PFDK’nın 29.12.2016’da aldığı karar neticesinde Boluspor Kulübü ve Mamadou Diarra;

Boluspor Kulübünün, 24.12.2016 tarihinde oynanan Boluspor – Evkur Yeni Malatayaspor TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON C BLOKA giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada Boluspor Kulübü sporcusu Mamadou Diarra'nın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.