BOLUSPOR'A BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?

17/04/2019
17
NİS
2019

Eski Boluspor Başkanlarından ünlü işadamı Emin Semercioğlu, yaklaşan Boluspor kongresi ve Boluspor’un menfaatleri konularında Boluspor Dergisi’ne görüşlerini aktardı. Boluspor’da başkanlık yapmanın kolay olmadığını, gelmiş geçmiş tüm başkanlara her zaman yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, Boluspor’un her zaman ekonomik anlamda temkinli olmasının önemine değindi.

 

KONGREDE ÇIKACAK SONUÇ BOLUSPOR’UN MENFAATİNE OLACAKTIR

Boluspor Kogremiz Mayıs’ta yapılacak Şu andaki başkanımızın bu süreçte açıklaması lazım, başka başkan adayları çıkarsa bilemiyorum aday var mı? Ben şahsen tahmin etmiyorum. Şayet mevcut başkan veya çıkacak başkan adayları öncelikle yapmaları gereken bazı çalışmalar var. Ekonomik yönden imkanları sağlayabilirler ama transfer çok önemli. Bence çok fazla futbolcu almaktan ziyade iyi seçici olarak, transferlerde takımlarında başarılı olmuş sporcular, 3-4 tane alındığı takdirde ve onların yanına da gençlerimizi serpiştirerek akılcı bir yol izlenir diye düşünüyorum. Bu oyuncuların altyapıdan yetişen gençlerle kaynaştırılması Boluspor’un menfaatine olacaktır diye düşünenlerdenim. Hem daha fazla randıman alırız, hem de daha az para harcamış oluruz. Hiç olmazsa fazla dinazor olmaz takımda. Bu da Boluspor’un başarı alması yolunda daha iyi olur.

 

FAZLA FUTBOLCU TRANSFERİ YANLIŞ

Her sene bakıyoruz, şampiyonluğa oynar gibi başlıyoruz, sonra hüsran yaşıyoruz. Sebebinin fazla futbolcu alarak, her sene takımı yeniden kurmaya çalışmak, sonucunda da alınan genelde de takımlarında oynamamış, hazır olmayan oyuncuların Boluspor’a alınması nedeniyle hüsranı yaşıyoruz. Takım içindeki kopukluklar da bu transfer politikalarının yanlışlığından kaynaklanıyor. Fazla futbolcu transfer etmek illa ki başarı getirecek değildir. Az ve öz transfer yapılması, ancak iyice araştırılıp gerçekleştirilmesi daha fazla başarı getirir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.