BOLUSPOR YÖNETİMİ 4 BİR KOLDAN...

13/08/2020
13
AĞU
2020

Geçtiğimiz hafta sonu tek liste ile yönetime gelen başkan Abdullah Abat ve ekibi pazar gününden bu yana sürdürdüğü teknik heyet arayışına noktayı koymaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda daha güçlü ve sahada daha etkili bir Boluspor için kolları sıvayan yönetim kurulu üyeleri, 4 bir koldan sürdürdükleri hoca arayışında sona doğru geldiler. Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşayan ve camiayı oldukça üzen Boluspor'dan daha farklı bir takım yaratmak isteyen yönetim kurulu oldukça ince eleyip sık dokumaya başladılar. 

KARARI YÖNETİM KURULU VERECEK.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre başkan Abdullah Abat ve transfer komitesi hocalarla tek tek görüşürken, ortaya çıkan listeyi ve hocaların şartlarını yönetime sunacaklar. Yönetim içinde ortak bir karar vermek isteyen kırmızı beyazlı yöneticiler son toplantıyı yaptıktan sonra belirledikleri hocayı imza için Bolu'ya davet edecekleri öğrenildi. Başkan Abat ve yönetim kurulunun detaylı bir çalışma yaptığı ve cuma günü hocaya imza attırarak yeni hocanın raporu doğrultusunda da transfere yönelecekleri belirtildi. 

YÖNETİM KURULU HEYECANLI...

Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulunun yeni sezon için oldukça heyecanlı oldukları, bir yandan mali durum ile ilgili diğer yandan yeni sezon için yoğun bir tempoya girdikleri öğrenildi. Zor bir dönemde taşın altına elini sokan Boluspor yönetiminin kırmızı beyazlı camiayı eski birlikteliğine kavuşturmak, sportif başarılara ve yeni heyecanlara taşımak için yeni projeler de hazırladıkları öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.