Boluspor U14 geriye düştüğü maçtan 3 puanla ayrıldı

30/09/2013
30
EYL
2013

Coca-Cola Gelişim Liglerinde ikinci hafta karşılaşmaları hafta sonu oynadı. Deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşan Boluspor U14 takımı, zorlu rakibini yenerek 3 puanı alırken, sıralamada da ikinci sırayı aldı.

Ligde ikinci maçından Boluspor U14 takımı deplasmandan 3 puanla dönüyor. İlk hafta kendi sahasında Torku Konyaspor’u konuk eden U14 takımı bu karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılmış ve bir puan almıştı. İkinci hafta bu defa yine deplasmanda Konya takımlarından Anadolu Selcukspor’u ile karşılaşan kırmızı-beyazlılar karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Boluspor U14 takımı zorlu rakibi karşısında sert futbola maruz kalırken ilk gol ev sahibi ekipten geldi. Karşılaşmanın bitimine 20 dakika kala kalesinde golü gören U14 Boluspor maçı bırakmayıp ilk önce beraberlik golünü daha sonrada güzel bir futbolun ardından son saniyelerde galibiyet golünü atarak 3 puanı almasını bildi. Boluspor U14 takımının gollerini Muhammet Emin Akdemir ve maçın son saniyelerinde de Doğukan Keskin’den geldi.

Boluspor U14 takımı ligim 3.haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 12:30’da Karaçayır Spor kompleksinde Ankaraspor U14 takımıyla karşı karşıya gelecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.