BOLUSPOR TURU İSTANBUL'DA BIRAKTI

17/01/2024
17
OCA
2024

Rams Başakşehir, Boluspor'u Philippe Keny'nin attığı golle 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna kaldı.

RAMS Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda konuk ettiği Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor'u 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

9. dakikada Aleksic'in pasıyla Boluspor ceza sahasında topla buluşan Keny'nin, sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

19. dakikada Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan Serdar Gürler'in arka direğe ortasını Batuhan kafa ile altıpas içine indirdi. Keny de yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

47. dakikada Boluspor beraberlik golüne yaklaştı. Safa Kınalı'nın pasıyla Başakşehir ceza sahasına giren Bettaieb, kaleci Deniz'le karşı karşıya kaldı. Bettaieb'in uygun pozisyonda şutunda kaleci Deniz gole izin vermedi.

50. dakikada gelişen Başakşehir atağında Batuhan, Boluspor ceza sahasına girdi. Batuhan'ın sağ çaprazdan şutunda kaleci İsmail ayağıyla yaptığı kurtarışla golü önledi.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Başakşehir, adını son 16 turuna yazdırdı.

RAMS Başakşehir: 1 - Boluspor: 0

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Burak Olcar, Suat Güz, Haydar Avcı
RAMS Başakşehir: Deniz Dilmen, Ba, Cemali Sertel, Lima (Dk. 73 Opoku), Mahmut Tekdemir (Dk. 85 De Souza), Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler (Dk. 34 Pelkas) (Dk. 72 Figueiredo), Emirhan İlkhan (Dk. 72 Onur Ergün), Aleksic, Batuhan Çelik, Keny
Boluspor: İsmail Çipe, Kayamba, Posmac, Oulare, Kerem Paykoç, Ercan Coşkun, Kubilay Sönmez (Dk. 68 Anıl Koç), Tolunay Artuç (Dk. 79 İshak Karaoğul), Furkan Demir (Dk. 46 Tunahan Çiçek), Safa Kınalı (Dk. 68 Diarrassouba), Bettaieb (Dk. 79 Camara)
Gol: Dk. 19 Keny (RAMS Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 8 Serdar Gürler (RAMS Başakşehir), Dk. 67 Kayamba (Boluspor)

2 yorum yapılmış

  • HakanAkman 18 Ocak 2024 • 13:49

    Bettaip rakip stoper gibi Tunahan ın şutunu engelledi ,bir santrafor ceza sahasında nerede duracağını bilmez mi? ligde ve kupada attığı 3 gol ofsayt ve önceki poz faul nedeni ile sayılmadı ,benim izleyebildiğim kadarı ile Oke daha iyi forvetti kaleye şutu vardı duvar oluyordu top indiriyordu ama gönderildi.

  • HakanAkman 18 Ocak 2024 • 13:51

    Furkan dan bahsetmiyorum.bile Sayın yöneticiler en azından ortalama bir santrafor alın,yoksa bu takımın gol atması mucizelere bağlı. Syg

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.