BOLUSPOR TOPLANIYOR

30/07/2018
30
TEM
2018

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında son olarak İstanbulspor ile Bolu Atatürk Stadyumu’nda hazırlık maçı yapan Boluspor, iki günlük iznin ardından 31 Temmuz Salı günü yeniden toplanıyor.

Boluspor’da izin bitiyor

Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, 4.hazırlık maçında Spor Toto 1.ligdeki rakiplerinden İstanbulspor ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Bu karşılaşmadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar futbolcularına iki gün izin verdi. İki günlük izin 31 Temmuz Salı(bugün) sona eriyor. Yeniden hazırlıklara başlayacak olan Boluspor bir hazırlık maçı daha yapacak. Bu karşılaşma ile hazırlık maçlarını tamamlayacak olan kırmızı beyazlılar daha sonra ligin ilk haftasında oynayacakları Osmanlıspor maçına odaklanacak. Bu maç öncesi tempoyu arttıracak olan kırmızı beyazlılar bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Etoundi transferi ne oldu?

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da forma giyen FranckEtoundi ile anlaştığı belirtilen Boluspor’dan hala bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz günlerde bir spor programına katılarak açıklamalarda bulunan teknik direktör Sait Karafırtınalar anlaşmanın tamamlandığını ve golcü oyuncunun vize sorununu çözülmesi halinde kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağını belirtmişti. Ancak Etoundi transferi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.