BOLUSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN AÇIKLAMA

09/12/2019
09
ARA
2019

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde14, Hatayspor maçının ardından bazı internet sitelerinde yer alan haberlerin ardından yazılı bir basın açıklaması yaptılar. Kırmızı beyazlı taraftar grupları, Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü’ye tam destek verip, şehrin ileri gelenlerini desteğe davet etti.

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde14’ün yaptığı açıklama şöyle: “Hangi taraftar grupları, nerede, ne zaman tepki vermiştir.  Kendi kafanızdan yalandan element uydurup popüler olma peşinde olmayın işinizi layığı ile yapın.

Ayrıca bizler YARENLER ve CADDE 14 Taraftar grupları olarak yaşanan sıkıntıların takipçisiyiz. Bugün gelinen noktada alınan başarısız sonuçların en büyük sorumlusu Başkan, yönetim ve sahada ruhsuzca dolaşan aciz futbolculardır. Bu başarısızlıkları Osman hocaya yüklemek ise tamamen futbol cahilliğidir. Bizler hayatını Boluspor’a adamış insanlar olarak hocamız Osman Özköylü’nün sonuna kadar yanındayız ve takım içinde alacağı her kararın destekçisiyiz.

Başkan ve Yönetim;

Umarız sezon başında yaptığınız hatalardan, yanlış hoca tercihinden ve kadro yapılanmasından büyük bir ders almışsınızdır. Devre arası transfer politikanızı da ona göre belirleyip hataya yer olmadığının bilincinde olarak ve Osman hocanın istekleri dâhilinde daha dikkatli ve nokta atışı yapacağınızı düşünüyoruz. Bizler bunun da takipçisi olacağız.  Temennimiz, inancımız odur ki devre arası yapılacak nokta transferler ve takviyeler ile Osman hocamız Bolusporumuzu daha yukarılara hak ettiği yerlere taşıyacaktır.

Futbolcular;

Sezon başında imza atarken huzura geldik diyenler, bu şehre huzursuzluk getirdiniz. Bizim sabrımızın sınırını zorlamayın ya bu saatten sonra kendinize çeki düzen verin sahada “ADAM” gibi mücadele edin, ya da o kutsal formayı üstünüzden çıkarıp defolun gidin!

İl Mülki Amirleri, Siyasiler ve İş adamları;

Gelinen bu sıkıntılı durumda en az Başkan ve yönetim kadar sizlerinde suçu vardır. Bu vesile ile başta Sn: Belediye başkanımız olmak üzere bütün il mülki amirlerinin, vekillerin, bakan yardımcılarının, Bolu’nun önde gelen iş adamlarının ve bütün Bolu’nun elini taşın altına koyması ve maddi, manevi her türlü desteği vermeleri gerekmektedir. Çünkü başka BOLUSPOR yok!

Unutmayın…

BU TAKIM DÜŞERSE, BU ŞEHİR DÜŞER. BU ŞEHİR DÜŞERSE, SİZLER DE DÜŞERSİNİZ!”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.