BOLUSPOR SINIF ATLADI...

12/01/2017
12
OCA
2017

 

Basın mensuplarına yaptığı toplantıda sosyal tesisler, çalışanlar ve antrenman malzemeleri anlamında ilerleme kaydettiklerini ifade eden Çarıkçı Boluspor’a sınıf atlattıklarını ifade etti

Kulübümüzde bir tane terapist vardı, genç bir kardeşimiz vardı, bu kardeşimizin biraz daha yetişmesi gerekiyordu. Kayseri’den bir tane tecrübeli, Kayserispor’da yaklaşık 10 yıldır görev yapmış bir kardeşimizi aldık. Şu an Boluspor’da iki tane fizyoterapistimiz var. Bunun için de bir oda tahsis ettik. Bu odada şu anda alınan malzemeler de 7 bin 482 TL.
 
Tesisimizde internet ağı sıkıntımız vardı. Telekomla görüşmeler yaptık. Burada topçu izleyeceğiz, internet zayıf hız yok. Bu konu ile ilgili de telekomla görüştük, komple fiber optik döşedik, 17 bin 891 TL bütçe oldu.
 
Maçların ve antrenmanların çekimi için iki adet kamera ve tablet alındı. Antrenmanlarda bilimsel çalışma için bir adet polar marka takip cihazı alındı, 23 bin TL’lik bir bütçe ile yapıldı. Antrenmanlarda yine bilimsel çalışma için 15 tane polar saat 17 bin TL.
 
Scout ekibimiz kuruldu. Başında da tecrübeli başkan yardımcımız Osman Görsoy Bey geçti, bunun için de bir oda tahsis edildi. Wyscout ile 7 bin 500 TL verilerek de bir anlaşma yapıldı. Canlı da izleyebiliyoruz. Wyscout’ta Cüneyt Hocamız var, toplamda 4 kişi var.
 
A takımda otobüsün rengi ile ilgili bir sıkıntı oldu. Burada da Soner Çavuşoğlu kardeşimiz sağ olsun, hem bu otobüsü, hem de altyapının otobüsünü değiştirdi, kendisine teşekkür ediyoruz.
 
Fitness salonumuza yeni bir döşeme yapıldı. Yeni aletler alındı. Şu anda alınan aletlerin hepsi son sistem aletler. Yemekhane ve diğer yerler için 7 bin TL harcama yapılmış. 

Ahmet Gülen / Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.