BOLUSPOR RİZESPOR MAÇININ HEYECANI

10/03/2018
10
MAR
2018

Boluspor sahaya Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, Özgür, Yusuf, İrfan, Mustafa, Melih, Poepon onbiri ile çıktı. Sakatlığından dolayı İshak bu maçta forma giyemedi ve Özgür defansif orta saha olarak bu bölgede görev aldı.

Boluspor maça iyi başladı. Sahaya daha savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkan Ç. Rizespor karşısında etkili olan kırmızı beyazlılar da Melih 9. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı mutlak bir golden yararlanamadı.

Kontra ataklarla şans arayan Rizespor karşısında kırmızı beyazlıların 2. Pozisyonunda Yusuf Emre 14. Dakikada kaleyi yokladı. Rizespor kalecisi Gökhan topu direğin dibinde kornere gönderdi.

Bu iki pozisyondan yararlanamayan Boluspor karşısında Çaykur Rizespor 19. Dakikada Samudio ile golü buldu. Konuk ekip yakaladığı ilk net gol pozisyonundan boş dönmedi.

20. dakikada Boluspor beraberlik şansını yakalayamadı. Sağ kanattan Mustafa’nın ortasına ayak içi ile vuran Melih yine kaleci Gökhan’a takıldı.

30. dakikada Ani gelişen Boluspor atağında Mustafa ceza sahası dışından vurdu top auta gitti.

Dk. 31 Ç. Rizespor’da Ramos Junior Poepon’u düşürdü sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşta İrfan’ın şutunu kaleci Gökhan çeldi, dönen topu kale içinden Rizespor savunması güçlükle çeldi.  

Maçın ilk yarsının kalan bölümlerinde Boluspor yine topa daha çok sahip olan ve rakip kalede gol arayan taraf olurken final paslarında aynı başarıyı sağlayamadı. Maçın hakemi ilk yarıya uzatma vermeden ilk yarının son düdüğü çalındı. Çaykur Rizespor bulduğu tek pozisyonla soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.