BOLUSPOR ÖYLE GÜZEL BİR MAÇ KAZANDI Kİ!

18/02/2018
18
ŞUB
2018

Spor Toto 1. ligin 22. haftasının kapanış maçında Boluspor deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-1 yenmeyi başardı. Kırmıız beyazlıların gollerini Poepon (2) ve Melih kaydetti. Bu sonuçla Boluspor 33 puana yükselerek zirve ile puan farkını 8'e indirdi.

Boluspor sahaya Gökhan, Alim, Renato, Göksu, Umut, Burak, Özgür, Sefa, Melih, Mustafa, Poepon onbiri ile başladı. Bir çok sakat oyuncusu bulunan kırmızı beyazlıların maçtaki ilk golü 17. dakikada penaltı vuruşu sonrası Poepon'un kendi tamamladığı pozisyonla geldi. Bu pozisyonda Poepon kendine yapılan faul sonrası kazanılan penaltıyı kullanırken Adana Demirspor kalecisi İsmail'in kurtardığı pozisyonu tamamladı ve ekibimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor yine kontrollü başladı. Ev sahibi ekibin baskısı bu devrede yine sürerken Boluspor orta sahası ve savunma kaleci Gökhan ile birlikte rakip forvetlere gol şansı vermedi. Maçın 64'üncü dakikasında Poepon Mustafa'nın pasında topu filelere gönderirken aradaki fark 2'ye çıktı. Adanademirspor Atabey ile farkı bire indirse de Melih 86. dakikada maçın skorunu tayin etti ve Boluspor çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı.  Boluspor bu sonuçla 33 puana yükseldi ve yeniden 6. sıraya yükseldi.  

 MAÇTAN DAKİKALAR

14. dakikada Adana Demirspor’da Mendy’in sol kanattan ortasında Tambe’nin vuruşunda top yan direkten döndü.

17. dakikada Adana Demirspor’da Sergiy’in ceza alanı içerisinde Sefa’yı düşürdü, hakem Onur Karabaş penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Poepon topu filelerle buluşturdu. 0-1

56. dakikada Adana Demirspor’da Tambe’nin pasında Kubilay’ın ceza alanı çizgisi üzerinden sert şutunda top yandan az farkla auta çıktı.

64. dakikada Boluspor’da Mustafa’nın yerden ortasına gelişine vuran Poepon meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. 0-2

81. dakikada Adana Demirspor’da Adil’in ortasında Atabey Çiçek’in yakın mesafeden vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-2

85. dakikada Boluspor’da Bentley ara pasında Melih karşı karşıya pozisyonda topu filelerle buluşturdu. 1-3

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Onur Karabaş, Orkun Aktaş, Bilal Gölen

Adana Demirspor: İsmail, Yiğitcan, Adil, Erhan, Sezer, Kubilay (Yiğit dk. 78), Lalawele (Aydın dk. 46), Tambe, Gege, Sergiy (Atabey dk. 63), Mendy

Yedekler: Kurtuluş, Tolgahan, Mustafa, Ömer, Savaş, Erkam

Teknik Direktör: Mustafa Uğur

Boluspor: Gökhan, Göksu, Renato, Alim (Diarra dk. 46), Umut, Özgür, Melih, Sefa (Bentley dk. 68), Burak, Mustafa (İshak dk. 81), Poepon Yedekler: Sabri, Diarra, Franco, Furkan, İrfan, Ahmethan

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Goller: Poepon (dk. 17 ve 64), Melih (dk. 85) (Boluspor), Atabey (dk. 81) (Adana Demirspor) Sarı Kartlar: Sefa, Burak (Boluspor)

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.