"Boluspor nerde oynarsa oynasın o maçın favorisidir"

19/03/2012
19
MAR
2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ''Boluspor, hangi takımla, hangi sahada oynarsa oynasın, her şekilde o maçın favorisidir ve kazanmak için oynar'' dedi.

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına tesislerinde başladı. Teknik Direktör Kaya yönetiminde çalışan oyuncular, ısınma ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Bahri Kaya, ''Bu hafta çok önemli bir kupa maçı oynayacağız. Bunun için de bugünden itibaren elimizdeki mevcut oyuncularla çalışmalara başladık. Kupa maçında oynatmayacağımız cezalı oyuncu yok. Sakat oyuncularımız var. Mevcut oyuncularla, Boluspor formasını, Perşembe günü sahada en iyi şekilde temsil etmek üzere hazırlıklarımıza başladık. Boluspor, hangi takımla, hangi sahada oynarsa oynasın her şekilde o maçın favorisidir ve kazanmak için oynar. Bizim için olmazsa olmaz bir maç değil. Her şeyimizi o maçta bırakacak değiliz. Hafta sonu bizi çok daha önemli bir maç bekliyor'' dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına da değinen Kaya, maça iyi hazırlandıklarını ve güzel bir havada 4 antrenman yaptıklarını söyledi.

Kaya, maç öncesi yaşanan motivasyon eksikliğinin yanı sıra verilen penaltı kararı ile irkildiklerini dile getirerek, ''Penaltının kurtarılışı maçın kırılma noktasıydı. Penaltıdan sonra işin ciddiyetinin farkına varıp gerekeni yapmaya başladık. Skor 2-0 olana kadar takımım deplasmanda nasıl oynayacağını, oyunun kontrolünü ne şekilde elinde tutacağını gösterdi. Sonrasında bile gol pozisyonları yakaladık'' diye konuştu.

Alınan galibiyete fazla sevinilmemesi gerektiğini belirten Kaya, ''Bir galibiyet kazanmakla her şeyi halletmiş değiliz. Sadece kötü gidişi durdurabildik. Bu olumsuz durumu pozitife çevirecek bir galibiyet oldu. Bu hafta sonu oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmazsak bu galibiyetin hiçbir anlamı yok. Sahamızda Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmaktan başka hiç bir şey düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.