Boluspor medyada gaza bastı

04/10/2013
04
EKİ
2013

Yeni yönetimin göreve başlaması ile birlikte basın adına önemli işlere imza atan kırmızı beyazlı ekipte çalışmalar ortaya çıkmaya başladı.

Kulübün genç basın sözcüleri Erkan Bektaş ve Özgen Koca ile birlikte medya iletişim sorumlusu Koray Yılmazdemir'in çalışmaları sonuç vermeye başladı. Kırmızı beyazlı ekibin prestijini arttırmak için "Boluspor" adlı dergi ilk sayısı için gün sayarken, basın sözcüleri de zaman zaman medya mensupları ile bir araya gelerek istişare yapıyorlar. Geçtiğimiz akşam Park Kafe'de basın mensupları ile bir araya gelen kulüp basın sözcüleri Erkan Bektaş ve Özgen Koca son çalışmalar hakkında medya mensuplarına bilgiler verdiler.  

Gazetecilerin yazdığı haberlerin taraftarı etkilediğini dile getiren Basın Sözcüsü Özgen Koca, “Öncelikle bu yemeği düzenleyen Erkan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Spor basınıyla bir araya gelerek Boluspor’un gidişatını tartışmak istedik. Bu zorlu maratonda her iki tarafın da hataları olacak. Ancak bizim tek istediğimiz tarafsız olmanızdır. Çünkü kamuoyu ve taraftarlar, takımdaki bütün haberleri sizlerden alıyorlar. Gerçekleri yazarak onları daha iyi bilgilendirebilirsiniz” dedi. 

KOCA; “KREDİ KULLANMADIK” 

Kırmızı beyazlı kulübün şuana kadar hiç banka kredisi kullanmadığını belirten Koca, “Bazen basında çeşitli haberler çıkıyor. Bizim kulübümüzde ödemelerde hiçbir sıkıntı yok. Futbolcularımızın paraları ödeniyor. Geçtiğimiz yıllardan kalan çekler ödeniyor. Hiçbirinde aksama yok. Şuana kadar hiç banka kredisi kullanmadık. Kredi kullanmadan sezonu tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

BEKTAŞ; “BİRLİK OLALIM” 

Özgen Koca ile birlikte Basın Sözcüsü olarak görev yapan Erkan Bektaş da herkesten destek isteyerek, “Boluspor kimsenin malı değil. Hepimizin ortak noktasıdır. Basınıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla ve futbolcusuyla birlik olmalıyız. Böyle bir yemek düzenleyerek takımdaki son gelişmeleri tartışmak istedik. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından kırmızı beyazlı takımın antrenmanlarını yağmur çamur demeden takip eden spor basınına, üzerinde Boluspor logosu yer alan yağmurluklar hediye edildi.

Derginin geliri basketbol'a

Öte yandan Boluspor dergisinin Kasım ayında çıkacağını belirtildi. Resmi siteden yapılan açıklamada "Boluspor'un Türkiye Liglerindeki prestijini arttırmak ve kulübe ekonomik olarak gelir sağlanması amacıyla çıkartacağımız "Boluspor resmi dergisinin" çalışmalarına başladık. BOLUSPOR" ismiyle çıkacak olan dergimizin içeriğinde kulübümüz, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, basketbol şubesi ve alt yapılarımızla ilgili olarak fotoğraf, haber ve röportajlar yer alacak. Oynadığımız karşılaşmaların analizleri, farklı fotoğraflar ve röportajlarla taraftarımızın keyifle okuyacağı dergimizin ilk sayısını &n

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.