BOLUSPOR KUPADA RAHAT TURLADI (5-2)

31/10/2018
31
EKİ
2018

Spor Toto 1. ligde bu sezon zirveyi yakından takip eden ve lige iyi bir başlangıç yapan Boluspor kupada da tam gaz yoluna devam ediyor.

Kırmızı beyazlı ekip 4. tur maçında Şile Yıldızspor'u ilk yarıda attığı 5 golle kupanın dışına iterken yoluna devam etti. Kırmızı beyazlı ekibin gollerini Burak Asan, Batuhan (3) ve Umut kaydetti.

Boluspor sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar Gökhan Köstereli, Uğur, Diarra, Berkay, Hayrullah, Burak, Sebaihi, Umut, İsmail Haktan, Mustafa, Batuhan onbirini sahaya sürerken, Sabri Can Akabueze, Etoundi, Mutlu Güler, Guido ve Yusuf Emre yedek kulübesinde görev bekleyen isimler oldular. 18. dakikada ev sahibi ekip öne geçse de, Boluspor bu golden 2 dakika sonra Burak Asan ile cevap verdi. Bu golden hemen sonra 5 dakika içinde ekibimiz Batuhan ile tam 3 gol birden buldu. Genç golcü 22, 23 ve 26'ıncı dakikalarda Şile Yıldızspor filelerini tam 3 kez havalandırdı. İlk yarıda Boluspor adına son sözü Umut Gündoğan 28'de söylerken, Şile Yıldızspor'da Bertuğ 41'nci dakikada skoru 5-2'ye taşıdı.  

Ve mücadelenin ilk devresi Boluspor'un 5-2 lik üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıda Boluspor maçı rölantiye alırken kırmızı beyazlı ekipte, Etoundi, Akabueze ve Yusuf Emre oyuna sonradan dahil olan isimler oldular. Maçın uzatma dakikalarında kazanılan penaltı vuruşunu Etoundi gole çeviremeyince Boluspor bir golden oldu.  

Mücadelede başka gol olmayınca 7 golün atıldığı maçta ilk devre skoru maçında skoru oldu. Bu sonuçla Boluspor kupada bir üst tura çıkmayı başardı.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.