BOLUSPOR KUPADA 4'ÜNCÜ VİTESLE TURLADI

26/09/2018
26
EYL
2018

Spor Toto 1. ligde Gençlerbirliği ile birlikte lige oldukça etkili bir başlangıç yapan Boluspor kupada da Payasspor'u farklı mağlup etmeyi başardı. Yedek ve genç oyunculardan oluşan bir kadro ile sahaya çıkan kırmızı beyazlılar 3. lig ekibi Payasspor’u 4-1 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi. Kırmızı beyazlıların gollerini İsmail Haktan, Melih ve Umut (2) attı.

Boluspor sahaya Gökhan Köstereli, Hayrullah, Dimov, Berkay, Mutlu, Burak, Yusuf Emre, Umut, Bilal, İsmail Haktan, Batuhan on biri ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar ligde tempolu geçen 6 maçtan sonra sahaya yedek ve genç ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Kulübede ise Sabri Can, Diarra, Melih, Akabueze, İshak, Etoundi ve Ufuk Budak yer aldı.

Maça iyi başlayan Boluspor skor tabelasını bu devrenin 45'inci dakikasında İsmail Haktan ile değiştirdi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren kırmızı beyazlılarda oyuna sonradan giren Melih 62. dakikada şık bir golle farkı ikiye çıkardı. 10 dakika sonra Umut Gündoğan aradaki farkı 3'e çıkartırken 77'de Payasspor tek sayısını kaydetti. Maçın son dakikasında Umut kendisinin 2'inci takımın 4'üncü golünü kaydetti ve Boluspor bir üst tura adını yazdırdı. 

 

      

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.