BOLUSPOR KONGRESİ CANLI... 1

28/05/2016
28
MAY
2016

 -Olağan Boluspor kongresi Boluspor halı saha tesislerinde başladı. Kongrede Divan üyeliğine Yenerbandakçıoğlu, Neclet Gören Zeki Dere seçildi...

-Boluspor'un son mali durumu üyelere açıklanıyor.... 

- Açıklanan mali tablo ile ilgili görüş belirtmek isteyenler Divan kurulundan söz alarak görüşlerini belirtiyorlar... 

-Üyelere mali bilgilerin verilmesinin ardından konuşan Bolu Milletvekili Tanju Özcan "Bir Boluspor taraftarı olarak kazanan yönetime başarılar diliyorum dedi. Özcan centilmence bir kongre sürecinin geçtiğini başkan adaylarının tüm üyelere ulaştığını seçiminde aynı havada geçmesi gerektiğine inandığını söyledi. Özcan ayrıca yeni yönetimden bir Boluspor koleji beklediğini sözlerine ekledi. 

-Boluspor eski genel kaptanlarından Nedret Yıldız mali tablo üzerine söz alarak "Boluspor'un parası her zaman Bolu'nun parasıdır. Bu kaynakları doğru kullanmak boynumuzun borcudur. Savaş başkanda bizim arkadaşımız necip başkanda. Hepimiz Bolu'ya Boluspor'a lazımız. Kim taş üstüne taş koyarsa başımızın üstünde yeri vardır dedi. Boluspor'un bütçesi sabit gelirlerden olmaktadır. Bu bütçe arttırılmalıdır. 3 yılda 30 milyondan fazla bütçe kullanıldı. Keşke tesisleşmede daha ileriye gitseydik. Sportif başarıdan tesisleşme daha önemlidir. Başarıyı aramak lazım.. Necip Çarıkcı'yı en çok eleştiren benimdir. Ama takdir edilmelidirki kongreyi yaptığımız bu mekan bu tesisler onun zamanında yapılmıştır. Emekleri unutulmaz. Dilerimki seçilen başkan bu alanda projelerini ortaya koyar ve bunları yapar" dedi.

-Tahmini bütçe yapılan oybirliği ile kabul edildi.

-Denetim kurulu  ibra edildi. -Tahmini bütçe görüşülüyor. -Tahmini bütçe kabul edildi.

 

 -Başkan adayı Necip Çarıkçı konuşuyor.

 "ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN"

Başkan adayı Necip Çarıkcı kongre üyelerini selamlarken, edebiyete intikal etmiş ve Boluspor'a emeği geçmiş herkesi yad ederek onlara rahmet dileyerek sözlerine başladı. Görev yaptığı yıllardan bahseden Çarıkcı" Boluspor o olarak o yıllarda halı saha sosyal tesisleri yaparken aylık 100 bin TL'lik sabit bir gelir kazandırdık. Bu 100 binde 50-60 bine inmiş vaziyette...Bu işleri yapmak zor. Başkanlık zor. Bu görevi yapan herkesin emeği vardır. Allah herkesten razı olsun.  Boluspor'un bu tesisleri İl Özel İdaresinin katkıları ve 6 yıllık bir proje sonunda yapıldı ve Emin başkanım bu projenin üzerine gitti. Abdullah başkan zamanında açıldı.. Bu tesislerin yapılması ile alt yapı oyuncularının kalması için de çok iyi oldu. Emeği geçenlerden allah razı olsun.

"BORCA GİRSEYDİK BELKİ ŞAMPİYON OLURDUK"

Görevim zamanında Boluspor'u 1. ligde 10 trilyon borca soksaydım belki şampiyon yapabilirdim. Ama olamasaydık batardık. Bu ligde kalmak bile başarı derken bunlar anlatmak istedik. Bana taraftar istifa dedi. istifa ettim.

"BENZİNLİKTEN 5 TRİLYONA YAKIN ZARARIMIZ VAR"

 Bolu Belediyespor'un katkıları ile kiraya verilen benzinlik ile birlikte aylık 40 milyar kira verecek işadamları var. 10 seneliğine 7.500 bin TL eder. Buradan 5 trilyonluk bir para kaybımız ortaya çıktı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.