BOLUSPOR KONGRE KARARINI VE BORÇ DURUMUNU AÇIKLAYACAK

23/07/2020
23
TEM
2020

2019-2020 sezonunu tamamlayan Boluspor yarın (cuma) kongre kararını ilan edecek. Başkan Necip Çarıkcı ayrıca pazartesi günü kulübün mali durumunu net olarak açıklayacaklarını belirtti. Çarıkcı ayrıca bu kongrede kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi.

Kırmızı beyazlı camia adım adım kongreye giderken, mevcut başkan Necip Çarıkcı cuma günü kongre tarihini belirleyeceklerini ayrıca mali as başkan Sebahi beyin ekonomik durumla ilgili çalışma yaptığını ve hafta başında pazartesi günü son durumu kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.  Gündem TV'den Volkan Yılmaz'a konuşan başkan Çarıkcı mevcut borçla ilgili dışarıda konuşulan 25 milyon gibi bir borcun olmadığını da sözlerine ekledi. 

Bolu'da yaşayan Bolu'yu ve Boluspor'u bile biri olduğunu belirten başkan Çarıkcı "İlimizin mevcut durumu nedeniyle Boluspor'un 15-20 milyonu geçmemeli. Bizim kaldırabileceğimiz limit bu rakamlardır. Bize 12 milyon gibi bir para geliyor ve geçen sene kongrede Boluspor'un borcu yaklaşık 13-14 milyon civarındaydı. Sebahi bey çalışmasını yapacak. Vergi, SGK, kime ne borcu varsa çıkaracak bizde açıklayacağız " dedi. 

Başan Çarıkcı'nın tüm açıklamalarını bu gece Spor14.com'dan okuyabilirsiniz.. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.