BOLUSPOR KAYSERİSPOR MAÇININ CEZASI BELLİ OLDU

04/12/2014
04
ARA
2014

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor'un genel menajeri Süleyman Hurma'ya 42 gün hak mahrumiyeti, futbolcu Henrique Sereno Fonseca'ya 4 maç men cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, Kayserispor'un deplasmanda Boluspor ile oynadığı maçta, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Hurma, 42 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezası aldı.

Kayserisporlu futbolcu Henrique Sereno Fonseca da aynı maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedenleriyle 4 maç men ve 15 bin 250 lira para cezasıyla cezalandırıldı. 

Şanlıurfasporlu futbolcu Hüseyin Tok ve Samsunsporlu futbolcu Ercan Yazıcı'ya 2'şer maç men, Kayserispor Kulübü görevlisi Umut Köse'ye 1 maç men ve 6 bin 500 lira para cezası, Kayserispor'a 12 bin lira ve Denizlispor'a da 6 bin lira para cezası, Spor Toto 2. Lig takımlarından Altay ve MKE Ankaragücü'ne de birer maç seyircisiz oynama ve 3 biner lira para cezası verildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.