BOLUSPOR KAYSERİSPOR MAÇINI KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

29/11/2014
29
KAS
2014

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon uygulamaya geçirdiği Passolig futbol kulüplerini ve tribünleri olumsuz etkiledi. Futbolun seyirci için oynandığı gerçeğini es geçen TFF, bu uygulamada ısrarcı olmaya devam ediyor. Futbol kulüplerinin en önemli gelir kaynaklarından olan seyirciler bu sezon Passolig uygulaması nedeniyle tribünleri boş bırakıyor.  

Boluspor – Kayserispor maçını sadece 800 seyirci izledi 

Bu hafta oynanan Boluspor – Kayserispor maçını sadece 800 kişi takip etti. Karşılaşmaya giremeyen bazı seyirciler Bolu Atatürk Stadyumunun dışında bulunan ağaçlara tırmanarak bu heyecana azda olsa yaşamaya çalıştılar. 

Taraftarlar passo lige fişlenme olarak görüyorlar 

Sezon başında Passoligi olmayanların stadyumlara giremeyeceğinin açıklanmasına rağmen taraftarların bu uygulamaya çok fazla ilgi göstermemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Neden Passolig alınmadığı sorulduğunda “Passolig tribünlere gelen insanları fişlemek için getirilen bir uygulama. Bu uygulama devam ettiği sürece tribünler boş kalmaya devam edecek” şeklinde ortak bir ses çıkıyor. Süper Lig’de oynanan derbi maçlarda dahi tribünlerin boş kalması TFF’nin passolige olan tavrını değiştirmeye yetmiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.