BOLUSPOR KAÇTI KAYSERİSPOR YAKALADI (2-2)

29/11/2014
29
KAS
2014

PTT 1. ligin 11. haftasında karşı karşıya gelen Boluspor ile Kayserispor Bolu Atatürk stadyumunda oynanan maçta 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada iki kez önce geçen ekibimiz kalesinde son dakikalarda gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Boluspor ligin 11. haftasında geçtiğimiz sezon süper ligden düşen ve ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u konuk etti. İlk yarıda iyi bi futbol ortaya koyan Boluspor maçın hemen başında Prijoviç ile 1-0 öne geçti. Bu 45 dakikada oyunu istediği gibi kontrol eden ekibimiz rakibe pozisyon şansı vermedi. Konuk ekip Kayserispor ise bu devrede aradığı beraberlik golünü bulamadı.   

Mücadelenin 2. yarısı daha çekişmeli geçti. Bu devreye bu sefer Kayserispor golle başladı. Maçın 52. dakikasında Anıl Taşdemir penaltıdan skoru eşitledi. 77. dakikada konuk ekipten Alper kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Emre serbest vuruştan Boluspor'u bir kez daha öne geçirdi. Boluspor'un 3 puana yakın olduğu maçta 90. dakikada sahneye çıkan Anıl Taşdemir bir kez daha Kayserispor'u beraberliğe taşıdı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. 

Boluspor bu sonuçla puanını 13 yaptı. Ekibimiz ligin 12. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. 

Stat: Atatürk

 
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Mehmet Metin, Ata Yıldırım
 
Boluspor: Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Marc Kibong Mbanba, Emre Kılıç, Bilal Gülden, İsmail Hakkı Odabaşı (Dk. 59 Ali Dere), İlyas Yılmazer, Mehmet Kuruoğlu, İshak Çakmak, Aleksandar Prijovic
 
Kayserispor: Hakan Arıkan, Fatih Serkan Kurtuluş (Dk 46 Okay Yokuşlu), Henrique Sereno Fonseca, Abdullah Durak, Deyvison Rogerio Da Silva (Dk. 90 Berkay Can Değirmencioğlu), Bilal Yener Arıca (Dk. 46 Anıl Taşdemir), Turgut Doğan Şahin, Diego Marvın Bıseswar, Alper Uludağ, Cemil Adıcan, Mehmet Eren Poyraz
 
Goller: Dk. 8 Aleksandar Prijovic, Dk. 78 Emre Kılınç (Boluspor), Dk. 52 ve 90 Anıl Taşdemir (penaltı) (Kayserispor)
 
Sarı kartlar: Dk. 31 İshak Çakmak, Dk. 45 Serkan Yalçın, Dk. 50 İsmail Haktan Odabaşı (Boluspor), Dk. 19 Fatih Serkan Kurtuluş, Dk. 61 Mehmet Eren Poyraz, Dk. 73 Anıl Taşdemir, Dk 86 Henrique Sereno Fonseca, Dk. 86 Hakan Arıkan (Kayserispor)
 
Kırmızı kartlar: Dk. 77 Alper Uldağ, Dk 90+4 Henrique Sereno Fonseca (Kayserispor)
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.