BOLUSPOR İTE-KAKA 3 PUANI ALDI

13/04/2024
13
NİS
2024

Ligde son 4 haftada sadece 4 puan toplayarak play-of umutlarını azaltan Boluspor, yeniden çıkış olarak gördüğü maçta ligde kalan mücadelesi veren Ümraniyespor'ı konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta rakibine üstünlük sağlayamayan Boluspor, yine kötü oynadığı maçı Tunahan Çiçek'in şutu rakip kaleci Abdulsamed Damlu'nun hatası ile 1-0 kazanmayı başardı.

Trendyol 1. Ligin 30. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Ümraniyespor maçına Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Hakan, Isgandarlı, Jefferson, Avramovski onbiri ile çıktı. teknik direktör Yalçın Koşukavak'tan görev bekleyen isimler ise İsmail, Kubilay, Safa, Camara, Tunahan, Batuhan, İshak, Kerem, Hüsamettin, Diarra oldu. 

İlk yarıya iyi başlayan konuk ekip olurken, bu devrede Ümraniyespor'un serbest vuruştan bir şutunu önce Çağlar çıkardı, pozisyonunda devamında şutları direkte patladı. Bu devrenin son bölümlerinde toparlanan Boluspor rakip kalede etkili olmaya çalışırken, Gigic'in şutu kaleci Abdulsamed Damlu'nun çıkardığı pozisyon bu devrede akıllarda kalan bir başka pozisyon oldu.  

İkinci yarıya yine Ümraniyespor etkili başlarken, Boluspor zaman zaman rakip kalede etkili olsa da rakip kalede istediği pozisyonları bulamadı. Konuk ekibin yine 69. dakikada bir şutu direkte patlarken Boluspor için bu dakika şans anı olarak kayıtlara geçti. Mücadele bu skorla bitecek derken oyuna sonradan Tunahan Çiçek'in şutu, rakip kaleci  Abdulsamed Damlu'nun hatası ile 1-0 kazanmayı başardı. 

Futbol ve mücadele olarak ortaya fazla bir şey koyamayan ekibimiz, haftalar sonra kazandığı 3 puanla yeniden play-of potasına girdi.  Bu sonuçla Boluspor 46 puana yükselerek, 7. sıradaki yerini almayı başardı. Ekibimizde gözler ligin diğer maçında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Bandırmaspor maçına çevrildi. Boluspor 1 puan farkla Bandırmaspor'un üstünde yer aldı.  

Maçtan dakikalar
22. dakikada Diniyev'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Çağlar topu çeldi. Dönen topa Hasan Ayaroğlu'nun vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak dışarıya gitti.
49. dakikada Petar Gigic'in ceza sahasına ortasında Hakan Bilgiç'in kafa vuruşunda kaleci Abdulsamed Damlu topu kontrol etti.
86. dakikada ceza sahası dışından Tunahan Çiçek'in şutunda kaleci Abdulsamed topu elinden kaçırınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

Hakemler: Ömer Faruk Gültekin, Kemal Elmas, Kemal Mavi
Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç (Abdoulaye Diarrassouba dk. 90), Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 76), Berk Yıldız, Vüsal Isgandarli (Tunahan Çiçek dk. 59), Jefferson (İshak Karaoğul dk. 76), Daniel Avramovski, Petar Gigic (Hüsamettin Yener dk. 76)
Yedekler: İsmail Çipe, Batuhan İşçiler, Kerem Paykoç, Safa Kınalı, Idrissa Camara
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Ümraniyespor: Abdulsamed Damlu, Uğur Kaan Yıldız, Tomislav Glumac, Emre Kaplan, Dimitri Cavare, Serkan Göksu (İlhami Siraçhan Nas dk.73), Atalay Babacan (Emre Demir dk. 85), Hasan Ayaroğlu, Cosgun Diniyev (Ivan Saponjic dk. 90), Emrecan Bulut (Melih Okutan dk. 85), Tiago Çukur (Onur Ayık dk. 73)
Yedekler: Übeyd Adıyaman, Mustafa Eser, Isaac Cofie, Muhammed Mert, Batuhan Arıcı
Teknik Direktör: Hüsamettin Balcı
Gol: Tunahan Çiçek (dk. 86) (Boluspor)
Sarı kartlar: Vüsal Isgandarli, Jefferson, Naby Oulare, Avramovski (Boluspor), Tiago Çukur, Emre Demir (Ümraniyespor)

 

6 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 13 Nisan 2024 • 18:08

    kötü futbol 3 puan 3pas yamamıyoruz galip geldiğimize bakmayın takımda istek yok biri desin şu topçu iyi diye varmı acaba yokkkkkkkkkkkkkkkk

  • 14istanbul 13 Nisan 2024 • 18:13

    ümraniye kaleci maçı verdi allah razı olsun yoksa biz gol atamazdık

  • Erol 13 Nisan 2024 • 19:30

    Bu gol inanin sampiyonluk getirecek.

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 13 Nisan 2024 • 20:01

    Kötü futbolla nereye kadar.şans BOLUSPOR dan yana idi.SENE ye bu kadro olursa BOLUSPOR 2.LİGE boylar.

  • MT 13 Nisan 2024 • 20:16

    Bu maç için "istek yok" yorumlarına katılmıyorum. Ama "stres var" doğru. Bu tür maçlarda beyin ayaklara zor hükmeder. O yüzden tecrübeli futbolcuların oynaması gerekir. Bu gün de sahada bu vasıfta Tunahan ve Posmac öne çıktı. Tunahan'ın hareketliliğinden gol atacağını hissettim. Attı çok sevindim. Umarım Eyüp'ü yenerler.

  • Mdurukan 13 Nisan 2024 • 23:37

    Çok iyi top oynayana 5 puan vermiyorlar arkadaşlar yenilesen play of hayal makası açmayacaksın aynı hatayı sakarya gençler maçında yaptık gücümüz bu bu takım küme düşer dediler bir adım yaklaştık play of o destekleyelim buna şükür hersene düşmeme mücadelesi veriyorduk yokluğa rağmen bence basari

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.