"BOLUSPOR İÇİN BÜTÜN GÖREVLERE HAZIRIZ"

07/06/2016
07
HAZ
2016

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Bolu Gündem Gazetesinden Cem Bayram'a verdiği özel röportajda “hükümetimizin, bakanlıklarımızın bu desteklerinden takımımızı faydalandıracağız” dedi. Ercoşkun açıklamalarında şunları kaydetti.

Boluspor’da özellikle geçen dönem içerisinde, sezon içerisinde, bildiğiniz gibi, bazı sıkıntılar oluştu. Ben bu sıkıntılarda, açıkçası, başta Savaş Abak olmak üzere Boluspor yönetiminin bu manada arkasında durmaya gayret ettim diyen Ali Ercoşkun, “Boluspor ile alakalı tenkitleriniz olabilir, eleştirileriniz olabilir. Ama bu tenkitlerin, eleştirilerin çözüm yeri Boluspor Genel Kurulu’dur. Sezon içerisinde, hele de, takım acaba play-off’a kalabilir miyim? Veya düşebilir miyim diye çok dengeli bir mücadele söz konusuyken, yapılacak bu eleştiriler, bu tartışmalarBoluspor’a hiç bir faydası olmaz demiştim. Alınan seçim neticesi sonucu, çok az bir farkla, daha önce de başkanlık yapan Necip Çarıkçı ve ekibi yönetime geldi. Dolayısıyla, bu bir hizmet yarışıysa, eğer, aynı şekilde, bundan önceki süreçlerde kimse ortaya çıkmazken, ortaya çıkıp, bir görev üstlenen ve elinden geleni ortaya koymaya gayret eden Savaş Abak ve yönetimine, ben teşekkür ediyorum. Aynı şekilde, genel kurulun takdiri ile göreve gelen Necip Çarıkçı’ya da ve ekibine de, bütün yönetimine de üstün başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.

Ekonomik anlamda, açıkçası, özellikle özel sektör üzerinde yapılacak faaliyetlerde, bizi davet ettikleri her yerde olacağımızı şimdiden söyleyebilirim, diyen Ercoşkun, takım için ekonomik destek anlamında, önemli açıklamalarda bulunan Ercoşkun, “Bir şirket mantığı içerisinde, Boluspor’un yönetilmesini de arzu ederim. Neden? Hep şunu söylüyorum, Bayern Münih’i Münih’teki esnaflar mı bu noktaya getirdiler? Yok…Bayern Münih başlı başına bir şirket yapısı içerisinde hareket ediyorlar. Dolayısıyla, Boluspor’un da çok daha profesyonel bir şekilde, geçmiş tarihindeki önemli dönemlerde olduğu gibi, amatör ruhu da içerisine katacak şekilde, önümüzdeki süreci yapılandırması lazım. Açıkçası her sene yine 15-20 tane transfer yaparak bir sonraki döneme hazırlanmak çok akıllıca gelmiyor bana... İnşallah önümüzdeki süreçte, özellikle alt yapı ve o amatör ruh üzerine önemli adımlar atılır. Bizde hükümetimizin, bakanlıklarımızın,bu manada ki desteklerinden Boluspor’un faydalanması için, üzerimize düşeni yapmaya gayret ederiz” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.