Boluspor golcüyü Samsun'da buldu

28/01/2014
28
OCA
2014

Boluspor transfer komitesi Mustafa Kayabaşı, Adem Alkaşi, İsmail Haktan Odabaşı ve Atabey Çiçek transferlerinin ardından Samsunspor’da forma giyen Haluk Türkeri ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

    Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve her geçen hafta kırmızı bölgeye yakınlaşan Boluspor, dış transferde çalışmalarını gizliden gizliye sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Mustafa Kayabaşı, Adem Alkaşi, İsmail Haktan Odabaşı ve Atabey Çiçek’i transfer eden kırmızı-beyazlı yönetim, uzun süredir görüştüğü golcü oyuncu Haluk Türkeri Samsunspor’dan sezon sonuna kadar kiraladı. Boluspor tesislerinde tecrübeli oyuncusu Haluk Türkeri için imza töreni düzenlendi.

“BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM”

Boluspor’la sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan tecrübeli santrafor Haluk Türkeri ise “Öncelikle transferimde emeği geçen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Büyük bir takım. Şuan ki durumunu hak etmiyor gerçekten. Boluspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. İnşallah Boluspor’u ait olduğu yerlere takım arkadaşlarımla birlikte getireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

“KENDİME GÜVENİYORUM”

Bir basın mensubunun “Boluspor gol yollarında sıkıtı yaşıyor. Buna merhem olacağına inanıyor musun?” sorusu üzerine golcü oyuncu Haluk Türkeri “İnşallah. O yüzden Boluspor’a geldim. Kendime güveniyorum. O yüzden iyi düşünüyorum ve iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Tecrübeli futbolcu geçen sezon Samsunspor forması ile 4 gol atarken, önceki sezon Denizli forması ile 2 gol kaydetmişti.


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.