BOLUSPOR GİRESUNSPOR KARŞISINDA...

01/03/2020
01
MAR
2020

TFF 1. ligde bu sezon bir türlü toparlanamayan ve 9. haftadan bu yana galibiyet yüzü göremeyen Boluspor bu sezonun 3'üncü hocası ile Giresun deplasmanında puan mücadelesi verecek.

27 transfer yapan ve 3 değişik teknik ekiple çalışan kırmızı beyazlılar bir türlü düşme hattından çıkamazken yeni teknik direktörü Fırat Gül ile kötü gidişata son vererek Eskişehirspor ve Adanaspor'un yenildiği Osmanlıspor'un puan kaybettiği haftada ligde kalma şansını ilerki haftalara taşımak istiyor. 

Pazartesi akşamı 19.00'da Giresun Atatürk Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Daha önce 52 kez karşılaşan iki ekipten yeşil beyazılar 13 kez kazanırken, Boluspor 25 kez rakibine üstünlük sağladı. 14 maçta ise eşitlik bozulmadı.

LİGİN EN AZ GOL ATAN TAKIMI BOLUSPOR

Sezonun ilk maçında evinde rakibini 2-0 yenen Boluspor bu sezon TFF 1. ligde 20 golle ligin en az gol atan takımı konumunda. Ev sahibi ekip Giresunspor'da (24 gol)  ligin en az gol atan ekiplerinden olurken, yeşil beyazlılar bu sezon evinde oynadığı maçlarda sadece 2 kez yenildiler. Boluspor ise deplasmanda hiç kazanamadı. 

ÇOTANAKLARDA EN GÖLCÜLER

Ev sahibi ekipte Raul Rusescu (7) ve Yonathan del Valle (5) en golcü isimler. Boluspor'da ise Rydel Poepon 6 golle ligi tamamladı ve sakatlanarak ligi tamamladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.