Boluspor Gakkoşlara karşı bariz üstün

02/03/2012
02
MAR
2012

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Göztepespor’a 1-0 mağlup olan Boluspor, bu hafta deplasmanda lider Elazığspor’a karşı zorlu bir sınav verecek.
 

Boluspor’un, Bank Asya 1. Lig’in zirvesinde bulunan Elazığspor’la çıkacağı zorlu maç öncesi, iki ekip arasında oynanan karşılaşmalarda istatistikler Boluspor’u daha üstün gösteriyor. Elazığspor’la 3 resmi, 1 hazırlık maçında karşılaşan kırmızı beyazlılar, Gakkoşlara karşı 3 kez galip gelirken, bu sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada da kendi evinde berabere kaldı.

 

Kırmızı beyazlılar, Bank Asya 1. Lig’e çıktığı ilk senede Elazığspor'u iki maçta da yenerken, sezon hazırlık kampında Gakkoşları, 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Elazığspor ile 4. Resmi müsabakasına çıkacak olan kırmızı beyazlılar, rakibini 2007-2008 sezonunda 3-0 ve 2-1′lik skorlarla geçerken, bu sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada ise kendi sahasında 2-2 berabere kaldı.

 

Ligin ilk yarısında Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaşan iki ekipten Boluspor, Ümit ve Ferhat’la iki kez öne geçtiği karşılaşmada, konuk ekip Elazığspor’un Mehmet Ozan ve 85. dakikada ise Göksu’nun attığı gollere engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

Lig’in 24. haftasında Pazar günü saat 13.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak zorlu müsabaka öncesi Boluspor, son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek için, karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp taraftarını güldürmek istiyor.

 

İki takım arasında oynanan müsabakalar şöyle;
Boluspor-Elazığspor: 3-0
Elazığspor-Boluspor: 1-2
Boluspor-Elazığspor: 2-1 (Hazırlık maçı)
Boluspor-Elazığspor: 2-2
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.