BOLUSPOR FORVET HATTINI İYİCE GÜÇLENDİRDİ

03/01/2024
03
OCA
2024

Trendyol 1. ligin ilk yarısında 22 puanla 10. sırada yer almasına rağmen ligin en az gol atan ekiplerinden olmuştu. Kırmızı beyazlılar ara transferde ilk iş olarak forvet hattını ve 3. bölgeyi zenginleştirerek bu bölgede adeta devrime gitti.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın raporu doğrultusunda ekibimiz ilk devre yaşadığı pozisyon kısırlığı için tüm tedbirlerini aldı. Ligde bu haftaya kadar oynadığı 17 maçta sadece 13 gol atabilen Boluspor ilk iş olarak 3. bölgeyi güçlendirdi. Savunmada ve kalede fazla sıkıntı yaşamayan Boluspor, ilk yarıda yaşadığı pozisyon kıtlığını yaptığı transferle güçlendirmeye çalıştı. Ekibimiz ilk iş olarak on numara pozisyonunda ve kanatlarda oynayabilen Tunahan Çiçek ve Makedon oyuncu Daniel Avramovski ile anlaşırken, yine orta sahaya güç katacak, skor üretebilecek Anıl Koç'a imzayı attırdı. Ekibimiz yine ilk devrede skor üretmekte sorun çıkaran forvetlerin yerine Azeri golcü Vüsal Isgenderli ile yine 1.5 yıllık anlaşarak bu bölgedeki en iyi hamlesini yaptı.

Kırmızı beyalzı ekip teknik heyetin raporu doğrultusunda bir iki transfer ile ara transfer dönemini sonlandırmak istiyor. Yapılan 4 transferin de 1,5 yıllık yapılmış olması dikkat çekti.  

 

1 yorum yapılmış

  • Kamil 5 Ocak 2024 • 23:21

    Manisadan ayrılan eski futbolcumuz Oğuzhan i kaçırmayalım derim. Yönetim ne dersiniz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.