Boluspor Denizli'ye giti ama, bir isim daha kadrodan çıkarıldı

26/12/2013
26
ARA
2013

Boluspor,sabah saatlerinde Karayoluyla Denizli’ye gitti. Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Boluspor’da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. 

PTT 1.Ligin 19.haftasında deplasmanda Tekken Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Boluspor, sabah saatlerinde karayoluyla Denizli’ye gitti. Geçtiğimiz hafta Fethiyespor maçında ayak bileğine aldığı darbe sonucu sakatlanan ve maçı sakat sakat tamamlayan tecrübeli sol bek oyuncusu Hakan Arslan, Denizli’ye götürülmedi. Hafta başından buyana yapılan çalışmalara katılmayan ve dinlendirilen tecrübeli oyuncu önceki gün akşam MR’a girdi. MR sonuçları doğrultusunda oynamasının sakıncalı olduğu ifade edilen Hakan Arslan’ı, teknik direktör Besim Durmuş’un maç kadrosundan çıkarttığı ve Denizli’ye götürmediği öğrenildi.  
 

CEMİL VATANSEVER KART CEZALISI

Geçtiğimiz hafta Fethiyespor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle kritik ve zorlu Denizlispor maçı öncesi cezalı duruma düşen Cemil Vatansever’de bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Besim Durmuş’un Denizlispor maçında sol bekte Hakan Arslan’ın yokluğunda genç oyuncu İlyas Yılmazer’e ve defansta Cemil Vatansever’in yerinede Dixon’a forma vermesi bekleniliyor.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.