BOLUSPOR DENİZLİSPOR'U TEK GOLLE GEÇTİ

05/05/2018
05
MAY
2018

Spor Toto 1. Ligde 2017-2018 sezonu tamamlandı. Lige istediği gibi başlayamayan Boluspor 10. Haftadan itibaren yaptığı çıkış ile Play-Off’u garantilemişti. Kırmızı beyazlılar Play-Of sıralamasının belirleneceği son hafta maçında Denizlispor’u Ahmethan’ın golü ile 1-0 yendi ve Play-Off’ta Gazişehir Gaziantepspor’Un rakibi oldu.   

Boluspor sahaya genç bir takımla çıktı.   Sait hoca Sabri, Renato, Franco, Caner, Göksu, Özgür, Burak, Santos, İrfan, Melih, Ahmethan on biri ile maça başladı.  Tecrübeli hoca Play-Of maçlarını düşünerek bir çok as oyuncusunu bu hafta dinlendirdi.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta iki ekipte yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.  Takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. İkinci yarıya da Boluspor İrfan-Guido ve 62. Dakika da  Renato-İshak Çakmak değişikliklerine gitti. Bu devreye konuk Denizlispor etkili başlasa da Boluspor savunması bu bölümlerde rakibine gol şansı vermedi. 2. yarının ortalarına doğru Boluspor etkili olan taraftı.  Boluspor’da Melih 76. Dakikada yerini Mutlu’ya bıraktı.

Boluspor’un golü ise 79. Dakikada geldi. Andre Santos’un asistinde Ahmethan şık bir vuruşla topu filelere gönderirken Boluspor’un rakibini de seçmiş oldu. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi  

Bu sonuçla Boluspor normal sezonu 60 puanla 3. sırada tamamladı.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.