Boluspor dan otopark açıklaması geldi

31/01/2014
31
OCA
2014

Boluspor kulübü son günlerde siyasiler tarafından tartışılan Boluspor kulübü’nün gelir kaynaklarından olan otoparkların kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.

    Açıklama da şu ifadelere yer verildi: “Futbol, insanların sosyo-ekonomik düzeyleri ne olursa olsun onları kendisine çeken önemli bir spor branşıdır. Futbola olan bu ilgi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bolu’da da artarak devam etmektedir. Bu durum her geçen gün mevcut kaynaklarımızı korumanın yanı sıra yeni kaynak arayışlarına odaklanmamızı zorunlu hale getirmektedir.

 

Siyasiler tarafından ana gelir kaynağımız olan açık ve kapalı otopark gelirinin söz konusu edilmesi bizleri derinden üzmektedir.

 

Boluspor’un kendine özgü hukuki kimliği gereği hiçbir siyasi tartışma içerisine alınmaması gerektiği düşüncesi ile hareket edilmesi özellikle arzumuzdur.

 

Bugüne kadar desteğini yakından hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a da yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bugünden sonra da Bolu Belediyesi’nin Boluspor’a olan desteğinin devam edeceğine inancımız tamdır.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.