Boluspor Buz Gibi Eriyor...

22/03/2014
22
MAR
2014

Ptt 1. Lig’de Orduspor’la deplasmanda karşı karşıya gelen Boluspor rakibine 1-0 mağlup olarak ligin dibine demir attı. Orduspor karşılaşmanın tek golünü karşılaşmanın 41. Dakikasında Adem Sağlam kaydetti.

Lig’de kümede kalma savaşı veren Boluspor deplasmanda Orduspor’a konuk oldu. Orduspor karşılaşmasında puan ya da puanlarla dönmek isteyen Boluspor, ev sahibi ekipte Adem Sağlam’ın 41. dakikada attığı ve ofsayt tartışmalarına yol açan pozisyonda attığı golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

3 Haftadır Puan Yok!

Boluspor, PTT 1. Lig’de önce Adanaspor, geçen hafta Mersin İdman Yurdu ve bu hafta da Orduspor deplasmanında aldığı mağlubiyetlerle 28 puanda takılı kaldı. Kırmızı beyazlılar ligde kalma umutlarını geride kalan 7 maça bağladı.

MAÇIN DETAYLARI

Boluspor, PTT 1’nci ligin 31.haftasında deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısını 1-0 mağlup bitirdiği karşılaşmada, Orduspor’a 1- mağlup olarak düşme potasından çıkamadı. Kırmızı beyazlılar, Orduspor’a karşı pozisyon bulmakta zorluk çekti. Kritik karşılaşmadan puan çıkaramayan Boluspor, düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı.

 

Boluspor teknik direktörü Engin Korukır, Orduspor karşısına Atacan, Adem, Zlatkov, Dixon, Sercan, Abdulkadir, Mustafa, İsmail Haktan, Alp, Emre, İskender on biri ile sahada yer aldı.

 

Ev sahibi takım Orduspor, Boluspor karşısına Alişan, Ferhat, Erkan, Salih, Volkan, Subasic, Landel, Anıl, Adem, Emre, Ziya on biri ile çıktı.

 

Bolsupor’da kırmızı kart cezalısı Cemil Vatansever’in yerine Dixon forma giyerken, Sercan Türkeri ise, sürpriz bir şekilde kendisine yer buldu.

 

Karşılaşmanın hemen başında kırmızı beyazlı temsilcimiz etkili bir atak geliştirirken Emre Kılınç ceza sahasında yerde kaldı. Hakem Hakan Ceylan bu pozisyon sonrasında aut’u işaret etti.

 

Karşılaşmanın 14.dakikasında Boluspor’da erken bir değişiklik olurken sakatlanan Abdulkadir Kayalı yerini Çağrı Yarkın’a bıraktı.

 

Rakip Orduspor karşılaşmanın 18. dakikasında Anıl&rsquo

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.