BOLUSPOR BURSA'DAN İSTEDİĞİNİ ALDI (1-1)

14/03/2020
14
MAR
2020

TFF 1. ligde Boluspor son iki haftayı galibiyetle kapatarak o maçların morali ile ligin güçlü ekipleirnden Bursaspor karşısına çıktı.

Ekibimiz sahada Mosquera, İsmail, Cumali, Melih, Gökhan, Seth, Fethi, Halilovic, Kidric, Hayrullah, Mustafa Durak onbiri ile yer aldı. 

Maça Bursaspor etkili başlarken 7. dakikada Selçuk Şahin ev sahibi ekibi öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra Boluspor oyunda dengeyi sağlarken 20'inci dakikada Mustafa Durak maçta eşitli sağlamayı başardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarı bol pozisyonlu bol heyecanlı bir maça sahne oldu. Bursaspor kalemizde daha etkili gözüksede ekibimiz kontra ataklarla önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Özellikle bu devrede kalecimiz Orlando'nun müthiş kurtarışları kazanılan puanda önemi büyüktü. 

Maçın son düdüğü ile takımlar 1'er puanları hanelerine yazdırırlarken, Boluspor zorlu deplasmanda istediğini almış oldu. Bu sonuçla Boluspor 25 puana, Bursaspor ise 46 puana yükseldi. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta sahasında Altınordu'yu konuk edecek. Mücadele 21 Mart'ta oynanacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.