BOLUSPOR BUCASPOR'UN GENÇ YILDIZ ADAYINA TALİP OLDU

30/07/2018
30
TEM
2018

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Boluspor, Bucaspor’un kaynak yaratmak adına satmaya hazırlandığı 21 yaşındaki genç futbolcusu Saruhan Fındıkçı’a talip oldu. İzmir temsilcisi genç oyuncunun bonservis ücretini 700 bin TL olarak belirlerken, bu transferde kırmızı beyazlıların tek rakibi Kardemir Karabükspor.

Boluspor Bucaspor’un genç yıldızına talip  

FIFA’lık olduğu Dady’ye borcunu ödemek için oyuncu satmak zorunda olan İzmir ekibinde Karabük ve Bolu, Saruhan’a talip oldu. Eski yabancı futbolcusu Dady'e 1 milyon 96 bin Euro borcu bulunan ve oyuncuya parasını ödemediği takdirde çarşamba günü FIFA Disiplin Komitesi'nde ağır cezalar alacak Bucaspor'un kaynak yaratmak için genç futbolcusu Saruhan Fındıkçı'yı Birinci Lig'e satmaya hazırlandığı bildirildi.

21 yaşındaki futbolcuyu Kardemir Karabükspor ve Boluspor'un istediği vurgulanırken, yönetimin 700 bin TL bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. Fırtına'nın çarşamba gününe kadar Saruhan'ın satışının gerçekleşmesi halinde gelecek paranın bir miktarıyla Dady'nin alacağının bir kısmını ödeyeceği açıklandı. İzmir ekibinde geçen yıl vitrine çıkan bir başka altyapı oyuncusu Oğuz Aydın'ın da talipleri olduğu ifade edildi. 18 yaşındaki futbolcuyla Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile Kayseri'nin de ilgilendiği öğrenildi. İki kulübün Oğuz için 600 bin TL bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.