Boluspor Basketbol’dan 2.04’lük transfer

29/02/2012
29
ŞUB
2012

Bölgesel ligdeki grup maçlarının ardından lider olarak 3. lige yükselen ve  ilimizde basketbol sporunu geliştirmek ve salon sporlarını halkımıza sevdirmek adına büyük işler yapan Boluspor Basketbol Takımı bugün saat 18.00’da 17 Temmuz spor salonu’nda grubun en yüksek bütçeli takımlarından Söğüt Seramik ile zorlu bir maça çıkıyor. Bu maça yeni bir sürprizle çıkmaya hazırlanan Boluspor Basketbol Takımı’nın, kadrosuna yeni dahil ettiği 2,04 metrelik yeni dev adamı Levent Altan’ı bu maçta oynatacağı belirtildi. 

Geçtiğimiz günlerde yeni yapılacak olan spor salonunun müjdesini alarak mutlu olduklarını ifade eden Boluspor Basketbol Şubesi Başkanı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada; “yeni spor salonuna öncelik verilmesinin müjdeli haberlerini aldık. En önemlisi de basketbola olan ilgi ile de hedefi vurduğumuza inanıyoruz.


Bu neticelerin yanında maddi imkanlar ölçüsünde sportif başarıyı da paralel götürmeye özen gösteriyoruz. Transferin son günlerinde bir üst lig tecrübeli ve kariyeri başarılı 2.04 metre boyu olan Levent Altan kardeşimizin transferini yoğun görüşmeler sonunda neticelendirmiş bulunuyoruz.      
Bu sene taraftarlarımıza şampiyonluk sözü vermedik fakat sonuna kadar emek veren ve Boluspor arması için formasını terleten bir takım olma sözümüzün arkasındayız.
     
Maç bugün saat 18.00’da 

Tüm spor severleri bu akşam saat 18.00 da yeni transferimizi de izleyebilecekleri iddiasını direkt ikinci lig olarak belirleyen Söğüt Seramik maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.