BOLUSPOR ALANYA'DA BİR BAŞKA GÜZEL

07/11/2014
07
KAS
2014

PTT 1. ligin 9. haftasında temsilcimiz Boluspor Alanya deplasmanından 3 puanla dönüyor. Emre'nin iki gol ve bir asisti ile 3 puana uzanan kırmızı beyazlılar haftalar sonra 3 puana merhaba dedi.

Ligde istediği sonuçları alamayan Boluspor 9. haftanın açılış maçında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maça iki takımda kontrollü başlarken ilk devrenin ortalarına doğru baskısını hissettiren Boluspor Emre ile ilk golü buldu. Genç yıldızımız karambolde topa son dokunan isim olurken perdeyi açtı. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarının başında bir ekişi eksik kalan Alanyaspor'da Sinan Özkan kırmızı kart gördü.   Alanyaspor'un beraberlik arayışında kontra atakla hücuma çıkan ekibimizde Emre'nin pası ile oyuna yeni giren Prijoviç farkı ikiye çıkardı. 70. dakikada Boluspor'dan Bilal ekibimizi on kişi bırakan oyuncu oldu. İki takımda bir kişi eksik oynarken Alanyaspor'un cılız atakları skoru değiştirmeye yetmedi. Maçın 85. dakikasında yine sahneye çıkan Emre takımının 3. kendisinin 2. golünü rakip filelere göndermeyi başardı. Boluspor bu sonuçla haftalar sonra 3 puanla tanışırken, puanını 12 yaptı ve 6. sıraya kadar yükseldi.   

Haber: Harun Ceyhan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.