Boluspor A2 Timsah'a diş geçiremedi

19/11/2013
19
KAS
2013

Boluspor A2 takımı sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Ligde lider durumunda olan kırmızı beyazlılar zorlu Bursaspor karşılaşmasına A takımdan gönderilen 8 oyuncu ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Boluspor A2 takımı ikinci yarıda ideal kadrosuna yakın oynayıp galibiyeti kaçıran taraf oldu. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

A2 liginde liderlik koltuğunda olan Boluspor sahasında Bursaspor ile karşılaştı. A takımdan performansları görülmesi için gönderilen 8 oyuncu A2 takımında yer alarak Bursaspor’a karşı mücadele ettiler. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte oyunun ilk dakikalarında misafir Bursaspor takımı maça ağırlığını koyan ekip oldu. Boluspor karşısında ilk yarıda pozisyonları bulan Bursaspor net gollerden yararlanmadı. İlk yarıda kırmızı beyazlılar defansta etkili bir oyun ortaya koydu. Kırmızı beyazlılar ileri uçta pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sonuçlandı 0-0. 


Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte A takımdan gelen Çağrı ile İlyas ikinci yarıda oyundan alındı. A2 takımının oyuncuları olan Emrullah ile Enes kadroya dahil oldu. Boluspor A2 takımı iki oyuncusunun dahil olması ile maçta biraz daha etkili olmaya çalışırken üstünlüğü de eline alan taraf oldu. Bursaspor A2 takımı karşısında net pozisyonlar bulan kırmızı beyazlılar bir türlü kaleci Okan’ı geçme başarısını gösteremedi. Boluspor A2 takımı daha sonraki dakikalarda Muhammet ve Ömer Gökali’yi oyuna alarak tamamen oyun kurgusunu sahaya yansıtırken rakibine ileri uçta baskı yaptı. Baskılı oyun bir türlü sonuç getiremezken Boluspor A2 ikinci yarıdaki futbolu ile rakibine zor anlar yaşattı. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanırken, A takımdan gelen oyuncular ile ilk 45 dakikada farklı bir oyun yapısına sahip olurken ikinci, 45 dakikayla birlikte A2 oyuncularının oyuna girmesiyle ile farklı bir oyun anlayışı ile sahada olması dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor A2: 1 Melih 2Harun3 İlyas(Enes) 4 Ahmet Anıl 5 Bilal 6Fatih Gül 7 Onur Türk(Ömer Gökali) 8 Yasin(Muhammet) 9 Kemal Atıcı 10 Gökhan Emreciksin(Gökhan Akıllı 11 Çağrı Yarkın (Emrullah)

Bursaspor A2: 1 Okan 2 Oğulcan 3 Oğulcan 4 Süheyl 5 Mehmet 6 Çağrı 7 Mustafa Acun 8 Mustafa Sevim 9 Ozan 10 Furkan 11 Ömer Furkan

 


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.