Boluspor A2 Ankaraspor'u tek kurşunla yıktı (1-0)

06/03/2012
06
MAR
2012

A2 Ligi Klasman gurubunda mücadele eden Boluspor A2 takımımız ilk maçında Ankaraspor A2 takımını ikinci yarıda attı golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlı ekibimizin golünü Fatih Çolak atarken, karşılaşmanın son dakikalarında Hakan Yücel’le penaltı vuruşundan yararlanamadı.

 

 

Grup maçlarında son maçında K.Karabükspor A2 Takımıyla 1-1 berabere kalarak ilk iki şansını yetiren Boluspor A2 takımı kaldığı yerden devam ediyor. Son maçında play-off ümitlerini yitiren kırmızı-beyazlı ekibimiz Klasman gurubunda mücadelesini sürdürüyor. 1 haftalık aradan sonra kaldığı yerden devam eden Boluspor A2 takımı, klasman gurubundaki ilk maçında deplasmanda Ankaraspor’u 1-0 mağlup etti. Klasman gurubunda 30 puanla 1.sırada yer alan ekibimiz Boluspor, zorlu Ankaraspor deplasmanında Fatih Çolak’ın attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, kırmızı-beyazlılar ikinci yarının henüz başlarında Fatih’le 1-0 öne geçse de maçın son dakikalarında Hakan Yüce ile penaltı vuruşundan yararlanamadı ve karşılaşma Boluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

Hedef, finallere katılmak

 

Klasman gurundaki ilk maçında Ankaraspor’u 1-0 mağlup eden Boluspor A2 Takımız, oynanacak 12 karşılaşmada en iyi sonuçları alarak klasman gurubunu lider tamamlayarak Antalya’da yapılacak olan final müsabakalarına katılmayı hedefliyor. Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.