Boluspor 12'de 12 yaparak bu alanda rekor kırdı

17/01/2014
17
OCA
2014

U15 liginde erteleme karşılaşmasını oynayan Boluspor  sahasında Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaştı. Ligde aldığı sonuçlarla rakiplerinin geride bırakan Boluspor U15 ligdeki 12’inci karşılaşmasını da 2-0 kazandı.

Ligde arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Boluspor U15 erteleme karşılaşmasını oynadı. Cumartesi günü Eskişehirspor’u yenmesinin ardından Gençlerbirliği karşılaşmasına hazırlanmak isteyen ekibimiz Çarşamba günü erteleme maçı ile karşı karşıya kaldı. Hafta sonu Başkent de zorlu bir maç oynamaya hazırlanan Boluspor U15 erteleme maçını oynayıp Konya Anadolu Selçukspor’ u 2-0 net bir skorla mağlup etmeyi bildi.

Çarşamba günü Konya Anadolu Selçukspor’u misafir eden Boluspor U15 karşılaşmaya rakibine oranla hızlı başladı. Karşılaşmada gol için rakip kaleye yüklenen Boluspor  arka arkaya pozisyonlar bulurken istediği gole de  Samet Yalçın ile kavuştu  maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı temsilcimiz soyunma odasına moralli gitti.

İkinci yarıda oyuna etkili başlayan yine Boluspor oldu ikinci gol için Selçukspor kalesine yüklendi. Orta sahada topla buluşan Özgür Kazar klas hareketlerle topu rakiplerinden saklamayı başarıp defansın arkasına attığı klas pasla arkadaşını topla buluşturdu. Defansın arkasına sarkan topu kontrol eden Kutay kaleciyi karşısına aldığı pozisyonda topu aşırtma bir vuruşla Konya Selcukspor filelerine gönderdi. Maçta da durum 2-0 geldi.

Karşılaşmada istediği skoru bulan Boluspor U15 hafta sonu oynayacağı maçı da düşünerek oyunu kontrolünde tutup maçın 2-0 bitmesini sağladı. Karşılaşmayı kazanıp 12 de 12’i yapan U15 takımız bir haftada üçüncü maçını oynamak için Gençleşirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.