Bolupor kongresinde yaşananlar

31/05/2013
31
MAY
2013

Boluspor kongresi belirlendiği gibi saat 16.00'da başladı. Kongrede ilk olarak divan üyeleri belirlendi. Kongre divan başkanlığına Yener Bandakçıoğlu seçildi. Ferit Atalay da divan üyesi oldu. Milletvekillerinden kongreye katılan olmadı.Çok az sayıda üyenin katılımıyla yapılan kongrede Mehmet İnceyan 38 kişilik listesiyle Boluspor Başkanlığı’na seçildi. 
    

     Abdullah Abat; vebal almak istemedim
     Kongre gününe 1 gün kalana kadar Boluspor Camiası tarafından liste hazırlığı içinde olduğu bilindiği için kesin aday gözü ile bakılan Abdullah Abat’ın son anda aday olmadığını açıklaması ile Boluspor Kongre üyeleri adeta ters köşe oldular.     
     Kongrede bir konuşma yapan Abdullah Abat ; “Boluspor’da göreve olağanüstü kongre ile geldik. Şu an olağan kongreyi gerçekleştiriyoruz. Ben yaklaşık 8 gün önce Boluspor kongresinde aday olmayacağımı söyledim ama benim üzerimden bir takım insanlar belli spekülasyonlar yapmaya çalıştılar. Ben hiçbir zaman yeniden aday olmayı düşünmedim.
      Yönetime geldiğimizde kulübün 3 milyon 700 bin liralık borcunu, kendi borcumuz gibi düşündük. Bundan sonra gelecek yöneticilerinde aynı şekilde düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen hiç kimsenin karşısında eğilmedik. Bundan sonrada kimsenin karşısında eğilmeyeceğimiz konusunda emin olabilirsiniz. Ben daha fazla vebal üstüne vebal almamak için aday olmadım” dedi.
      Çok az sayıda üyenin oy kullandığı kongrede, Mehmet İnceayan başkanlığında hazırlanan tek liste seçilmiş oldu. 
     

     Yeni Yönetim Kurulu üyeleri:
     Mehmet İnceayan, Mücahit Kutlu, Cavit Demir, Özgen Koca, Ahmet Ardıhan, Orhan Gürsoy, Tansu Derici, Seçkin Kavarna, Cihangir Coşkun Kubilay, Nedim Çarıkçı, Naci Yörük, Kayhan Dalman, İsmail Semercioğlu, Savaş Abak, Erkan Bektaş, Seyithan Acar, Fatih Yazıcı, Süreyya Kocadağ, Hakan Özsoy, Osman Kayışoğlu, Faruk Gören, İsmail Derindere, İlker Aktaş, Servet Türker, Mustafa Yüksel, Hakan Kalafatoğlu, Soner Cavuşoğlu, Mehmet Serin, Mustafa Gülen, Gökhan Dere, Fatih Aktaş, Avukat Sinan Barut, Avukat Mustafa Özdemir, Elfaz Temiz, Önder Şimşek, Selçuk Yamaner, İlhan Serçe, Seyfi Alp. 
    

     Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
     Armağan Çatladı, Hayrettin Gürer, Fatih Alemdar, İhsan Sarıkaya, Tuncay Yılmaz, Ekrem Olacakoğlu, Koray Varlık, Adnan Pulatlı, Orhan Erdoğan, Aydın İnceayan, İsmail Kırcalı, Mehmet Öztürk, Mehmet Turan, Ali Yalçın, Aziz Ardıhan, Eşref Orhan, Uğur Çarıkçı, Abdullah Aktaş, Selami Demirdöven, Ümit Yaman, Nuri Ayhan, Rasim Öztürk
    

     Denetim kurulu asil:
     Seyit Ali Özdemir, Fahrettin Başaran, Zeki Dere
    
Denetim Kurulu Yedek
Rıdvan Ertan, Çetiner Erdoğan, Ümit Demirtaş

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.