BOLU'NUN İKİ DEV FİRMASI VETERANLAR TURNUVASINDA KARŞILAŞTI

17/06/2019
17
HAZ
2019

Bu yıl İsmail Benli ve Aydın İnceayan adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda A Grubu’nda 2.haftanın 2.maçında Sem-Mak, Köroğlu Beton’u 5-3 yenerek grupta ilk galibiyetini aldı.

İlk maç gibi şiddetli yağmur altında oynanan maç günün keyif veren mücadelelerinden biri oldu. Zevkli maçın hemen başında Sem-Mak 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarının ortalarında Sem-Mak farkı 2’ye çıkaran golü de buldu: 2-0. Bu gole 7 dakika sonra Köroğlu Beton’un cevabı geldi: 2-1. Ancak devrenin son bölümünde 2 gol daha bulan Sem-Mak ilk yarıyı rakibi karşısında 4-1 üstünlükle tamamladı.

Maçın 2.yarısı ilk yarıya oranla daha heyecanlı geçti. 2.devrenin hemen başında Köroğlu Beton penaltı golü ile farkı 2’ye indirdi: 4-2. Bu golden birkaç dakika sonra Köroğlu Beton durumu 4-3’e getirdi ve maça ortak oldu. Ancak son bölümde daha etkili olan Sem-Mak 1 gol daha bularak maçtan 5-3 galip ayrıldı.

Sem-Mak: Durmuş, Abdullah, Yakup, Nihat, Ertuğrul, Elvan, Bedreddin, Yılmaz, Özhan, Özcan, Savaş, Ercan, Ersin, Eyüp, Mustafa, Murat

Köroğlu Beton: Mehmet, Mevlüt, Yüksel, Serkan, İsmail, Faruk, Barış, Ulaş, Hakan. N.Deniz, Vedat, Yetiş, Şenol, İdris, Metin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.