Bolulu Off-Roadcılar Ankara’da Kürsüye Çıktı

04/03/2014
04
MAR
2014

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 1. Ulusal Off-Road Yarışı Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü organizesiyle başladı. Bolu Off-Road takımı da yarışlarda boy gösterdi. Bolu’yu başarılı bir şekilde temsil eden, Ali Ocak ve İrfan Bilgin ikilisi ES-1 kategorisinde 1’nci oldu.

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 1. Ulusal Off-Road Yarışı Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü organizesiyle başladı.

 

 

1. Ulusal Off-Road Yarışı 1-2 Mart tarihlerinde Ankra, İncek’de yapıldı. 1. Ulusal Off-Road yarışı ANDOFF'un ve 2014 sezonunun ilk yarışı olma özelliği taşıyor. Ankara, Istanbul, Sakarya, Mersin, Tarsus, Sinop, Bolu, Tekirdağ, Safranbolu, Düzce ve Zonguldak gibi birçok merkezinden yarışmaya katılan sürücüler izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Zorlu parkurda araçlarıyla korkusuzca hız yapan sürücüler bir yandan engebeli yolla mücadele ederken diğer yandan ise birbirilerine üstünlük kurmaya çalıştı. Bolu Off-Road Spor kulübü adına yarışmalara 17 numaralı araçla katılan Ali Ocak ve İrfan Bilgin ikilisi ES-1 kategorisinde rakiplerini geride bırakarak 1’ncilik kürsüsüne oturdu. Ocak ve Bilgin ikilisi Bolu’yu, otomobil sporlarında en iyi şekilde temsil etti. Zorlu parkurda bazı sürücüler yolda kalırken, bazılarının ise araçları engebeli yola dayanamayarak dumanlar içerisinde kaldı.

 

Öte yandan havanın Güneşli olmasını değerlendiren Ankaralılar’da zorlu piste akın ederek sürücülerin heyecanlı mücadelesini yerinde izleme imkanı buldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.