BOLU'DA KORONA'DAN İKİ VEFAT

18/04/2020
18
NİS
2020

İlimiz Göynük ilçesine bağlı Ekinciler köyünde yaşayan Ali Çetin ve eşi Ayşe Çetin koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin 22 yaşındaki torunlarının yoğun bakımda olduğu belirtildi.

İlimiz Göynük ilçesinde yaşayan yaşlı çift 3 gün arayla koronavirüse yenik düştü. Göynük ilçesine bağlı Ekinciler Köyünde yaşayan Ali Çetin Bolu’da korona virüs tedavisi gördüğü ve 2 testinin sonucunun negatif çıktığı öğrenildi. Yaşlı adam sonuçlarının negatif çıkmasının ardından Yalova’da yaşayan akrabalarının yanına gitti. Bir anda rahatsızlanan yaşlı adam daha önce yapılan iki testinin de negatif çıkmasına rağmen hayata gözlerine yumdu.  Ali Çetin’in eşi Ayşe Çetin de üç gün önce korona virüs nedeniyle vefat ettiği belirtildi. Çiftin torunu olan İbrahim Çetin ve eşinin de yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiği öğrenildi.
Yaşlı çiftin Köyü olan Göynük İlçemize Bağlı Ekinciler köyü safran ardı mevkii ve bu köye komşu olan İbrahim özü köyünün de karantina altına alındığı iddia edildi. Bu yeni ölümler ile birlikte ilimizde Covid 19 sebebiyle yaşanan ölüm sayısı üçe yükselmiş oldu.

OLAY GÜNDEM GAZETESİ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.