“BOLU TSYD BİZİ MAÇLARA ALACAKMIŞ AMA!”

31/07/2018
31
TEM
2018

Evet yıllarca Spor14 gazetesi ile Spor14.com ile Bolu’da Boluspor ve spor haberleri yazan çizen, Spor Toto 1. Ligi inceleyen sayfalarına taşıyan, köşe yazan yine yıllarca Köroğlu TV’de Abant TV’de son 2 yılda da Merkez TV’de program yapan beni ve spor14’ü Bolu TSYD maçlara alacakmış.  Evet, kalıcı akredite ile alamayacaklarmış, “geçici akredite” ile maçlara alacaklarmış. Bizi sevindirdiler. Sağ olsunlar Var olsunlar…

Bolu’dan akreditasyon kartları çıkacak olan “34 Spor Medyası Mensubu” içine bu sezonda giremedik. Yıllarca yazdık çizdik, spor severlere servis ettik, televizyonlarda ekranlarda olduk ama maalesef Bolu’da 34 kişilik listede yine yer alamadık.

Şimdi gelelim Vedat Özkan ve Spor14 neden akreditasyon alamıyormuş;

 Spor 14, spor sitesiymiş. İlla ki, gazete çıkartmamız gerekiyormuş. Yoksa akreditasyon alamazmış.

Hatta gazete çıkartıp yıl boyunca çıkarmaya devam edecekmişiz. Bunu TSYD diyormuş. Yazılı basının can çekiştiği, anlık habere geçildiği bu dönemde maçlara akreditasyon olmak istiyorsan zarar et, gerekirse bat! Ama gazeteyi çıkart! Vay anam vay!

 Spor14 spor sitesi, eve evet spor sitesi.. Adı üstünde “Spor Sitesi” yanlış duymadınız…

Evet, spor sitesiyiz, bakan takip etmiyoruz, kaza haberi yapmıyor, magazin yazmıyoruz.  Ne kadar spor haberleri, spor olayları varsa yazdığımızdan tabiî ki de spor sitesiyiz. Siyaset, magazin, güncel, asayiş bizim işimiz değil. İşte spor sitesi olduğumuzdan maçlara, futbol maçlarına akredite olmak istiyoruz. ANLADINIZ MI?   

Gelelim gazete çıkarmaya neden devam etmediğimize. Ülke de ne kadar yazılı basın kaldı da bunu sorguluyorsunuz. Siz bizi maçlara akredite etsin diye gazete çıkartıp zarar mı edeceğiz?

Yok illaki olacak derseniz haftada 1 tane matbaada yapar size göndeririz. Maliyeti 5 TL’yi geçmez sizinde gönlünüz olur.

Evet Bolu’da basın mensubu arkadaşlarımız haliyle maçlara gelmek isteyeceklerdir. Birçoğu kıyısından köşesinden kimisi de tam ortasından Boluspor’u takip ediyorlar, yazıyorlar, çiziyorlar… Derdimiz bizim bu 34 kişilik listeye girememek. Olsun daha çok çalışırız, daha çok yazarız, belki bir gün bizde HAK! ederiz.

Şimdi ne mi yapacağız. Çok şükür kombine diye bir şey var, paramız var. Alırız kombinemizi, izleriz maçımızı yazarız haberlerimizi. Sıkıntı yok sizde yine spor14’de okuyabilirsiniz. Gazete çıkartabilirsek size de göndeririz.

Ama unutmayın, bu işin de peşini bırakmayız.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.