"Bolu maçını kazanırsak çok anlamlı olacak"

07/02/2014
07
ŞUB
2014

PTT 1. Lig'de deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Yukarıya oynamak istiyorsak deplasman veya iç saha demeden kazanmamız gerekiyor" dedi..

Kırmızı-beyazlı ekip, Boluspor maçının hazırlıklarını, Atatürk Stadı'nda Ertekin gözetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Ertekin, idman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, son maçta Adana Demirspor galibiyetinden dolayı morallerinin iyi olduğunu ve Boluspor'u yenerek bu 3 puanı anlamlı kılmak istediklerini bildirdi.

Ekibinin sezon başından bu yana puan tablosunun üst sıralarında yer aldığına dikkati çeken Ertekin, şöyle konuştu:
"Boluspor maçıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yarın bir antrenman daha yapmayı planlıyoruz. Daha sonra cumartesi sabah karşılaşma için yola çıkacağız. Geçen haftadan önce alınan kötü sonuçlar bizde soğuk duş etkisi yaptı ama toparlandık. Geçen hafta aldığımız 3 puan, futbolcuların ve bizim morallerimizi düzeltti. Bu hafta da 3 puan alarak yola devam etmek istiyoruz. Yukarıya oynamak istiyorsak deplasman veya iç saha demeden kazanmamız gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu maçı kazanacağız. Bolu maçını kazanırsak çok anlamlı olacak."

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.