BOLU FUTBOL TAKIMLARININ MERKEZİ OLACAK

04/06/2017
04
HAZ
2017

2017-2018 sezonu öncesi Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig takımları ile yurt dışından yaklaşık 300 futbol takımının kamp yaptığı Bolu otelleri, yeni sezon öncesi kampa girecek futbol takımlarını misafir etmeye hazırlanıyor.

 

Hazırlıklar kapsamında, oteller takımların antrenman yapmak için kullandığı çim sahalar ve odaların iç donanımı gibi birçok alanda bakım ve onarım çalışması yaptı. Bolu spor kulüplerinin kamp yapması için önemli bir kent olarak dikkat çekiyor. Bolu geçtiğimiz yıllarda spor kulüplerinin en fazla ilgi gösterdiği kent oldu. Devre arasında Antalya yaz sezonunda da Bolu en çok tercih edilen kamp merkezi konumunda. Bolu’nun doğusunda Kaya Green Park, Gerede Esentepe, Bolu Termal Otel ve Koru otellerinde 2’şer tane futbol sahası bulunuyor.

Oteller futbol takımlarını bekliyor

Otel yetkilileri ise otellerinde hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, liglerin bitmesinin ardından takımların kamp için kendileriyle irtibat kurmaya başladığını belirtti. Şimdiden birçok takımla kamp konusunda görüşme yaptıklarını anlatan yetkililer, bu yıl, geçen yıla oranla daha fazla futbol takımının Bolu’ya geleceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.