"BOLU BU TAKIMA, BU SPORA SAHİP ÇIKMALI!"

20/02/2019
20
ŞUB
2019

Daha öncede şampiyonluklarını başarılarını çoğu kez haber yapmış, gururla yazılar yazmıştım.

Bu sefer yerinde göreyim dedim peşlerine takıldım gittim. Sağ olsun Engin başkan “Abi takımla sende git. Senin orada olman gücümüz güç katar. Çocuklar motive olurlar. Bolu’ya güzel haberler göndeririz. Heyecanımızı coşkumuzu Bolu’ya ülkemize verelim” deyince valize iki parça eşya atmak, yemyeşil pasaportu kapmak zamanımı almadı.

Usta turizmci Bolu’yu yurtdışına taşıyan gezdiren, götüren sağ salim getiren 14 Turizm’in sahibi Evliya Çelebi Fırat Oktar’ın organizasyonunda Sportif direktörümüz Kızıklı Faik Mert Dönmez, eski gazeteci yeni idari menajer Hamza, hocalarımız Yasin Yükseler, Ercan Aybatan ve izinleri ile yeni edindiğim 12 kız kardeşim ile düştük yollara.

Takımın idari ve teknik personeli ile bizim Altın Kızların (Bu ismi onlara ben taktım) heyecanını görünce ‘A ha!’ dedim bu iş bir gezi-mezi değil. “O bayrak Fransa’da dalgalanacak. Vaziyet al Vedat” diyerek kolları Sabiha Gökçen’de sıvadım. 3 buçuk saatlik yolculuk ile Brüksel Charleroi havaalanına vardık ve oradan kara yolu ile kalacağımız otelin ve turnuvanın yapılacağı Fransa’nın Douai’i kentine vardık. Anlaşılacağı üzere Belçika ve Fransa yan yana. 

Neyse ge

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.