BOLU BELEDİYESPOR'DAN GÜZEL GALİBİYET

09/05/2018
09
MAY
2018

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı Final Gurubu dördüncü Maçında karşılaştığı Gemlik Basketbol takımını 78 – 73 yenerek ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Karşılaşmada Boluspor’dan Burak Can Dilmaç 13 sayı 5 ribaunt ve 3 asistle takımının skoreli olurken galibiyette de önemli rol oynadı.

Basketbol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı Final Gurubunda ilk galibiyetine ulaştı. Final Gurubunda oynadığı ilk üç maçı skora yansıtamayarak sahadan mağlup ayrılan Dev Adamlar, iyi oyununu skora yansıttı ve Gemlik temsilcisini 5 sayı farkla 78 – 73 yenerek hanesine galibiyet yazdırdı. 5 Mayıs Cumartesi günü şehit olan iki itfaiyeciye saygı duruşu ile karşılaşmaya başlayan Dev Adamlar maçın önemli bir bölümünü geride takip eden Bolunun Dev Adamları maçın bitimine bir buçuk dakika kala üstünlüğü ele aldı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Karşılaşmada Boluspor’dan Burak Can Dilmaç 13 sayı 5 ribaunt ve 3 asistle takımının skoreli olurken galibiyette de önemli rol oynadı.

Aldığı galibiyetle Final Gurubunda ilk galibiyetine ulaşan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı dört maç sonucunda bir galibiyete ulaştı. Final Gurubunun beşinci maçını ise deplasmanda Edirne ile  12 Mayıs Cumartesi günü oynayacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.