BOLU BELEDİYESPOR 5 MAÇLIK SERİYE SON VERDİ

11/02/2018
11
ŞUB
2018

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin 14. Haftasında ağırladığı Tenis Eskrim Dağcılık takımına 83 – 86 yenilerek yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisini devam ettiremedi. Tenis Eskrim Dağcılık takımından Arda Demircioğu attığı 21 sayı ile takımının ve sahanın en skorel ismi oldu.

Türkiye Basketbol 2. Ligi B gurubunda Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı evinde oynadığı Tenis Eskrim Dağcılık takımına 83 – 86 mağlup oldu. 14. Hafta karşılaşmasında seyircisi önüne çıkan Bolunun Dev Adamları bu yenilgiyle yakaladıkları 5 maçlık galibiyet serisini devam ettiremediler. Tenis Eskrim Dağcılık takımından Arda Demircioğu attığı 21 sayılık performansı ise galibiyeti belirleyen etken oldu.

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı sahaya, Burak Can Dilmaç, Efe Ayberk Kayalar, Arif Erhan Kocamış, Oğulcan Metehan Deniz ve Hakan Şanlı beşi ile başlarken Tenis Eskrim Dağcılık takımı ise İrfan Öztel, Arda Demircioğlu, Volkan Çam, Murat Akdoğan ve Samir Koç ilk beşi ile başladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.