BİR SOLUKTA İLK İKİ VE ALTI YARIŞINDAKİ TAKIMLARDAN HABERLER

30/01/2018
30
OCA
2018

TFF 1. ligde yer alan ve ilk iki ve ilk altıya oynayan takımların son durumlarını, devre arası transferlerini, 19 haftayadaki özelliklerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte www.spor14.com'un özel çalışması;  

Ümraniyespor ligde son 3 haftadır kazanıyor.. Ligde sadece 3 mağlubiyet (deplasmanlarda) aldı.  İç sahada henüz mağlubiyeti yok. 10 iç saha maçında sadece 2 kez berabere kaldı. Ara transfer henüz yapmadı.

Çaykur Rizespor son 4 maçta puan kaybetmedi. 39 golle ligin en golcü ekibi. Yeni transferi Vedat Muric son 2 maçta 3 gol attı. Gürken Hervenik, Koray Altınay, Galip Güzel ve son dakika Turgut Doğan Şahin yeni transferleri.

Ankaragücü lige 2 beraberlik 2 mağlubiyet ile başladı.  Daha sonra 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik aldı. Son 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi.  Transfer tahtasını henüz açamadı.

Giresunspor ara transferin en hareketli takımlarından. Kupada Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ligde son 8 maçta 3 beraberlik 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Ligin en çok berabere (7)  kalan takımlarından. Hakan Barış, Abdülkerim Bardakçı, Muhammet Reis, Ahmet Şahin, Mustafa Batuhan Altıntaş,  Ahmed Abet, Henrique Almeida ile anlaştı.

Balıkesir Baltok’un 3 puanı silindi.  36 golle ligin en golcü ikinci takımı. Giray Bulak ile son iki maçta kazanıyor.  Devre arası henüz transfer yapmadı.

İstanbulspor 22 golle ligin en az gol atan takımlarından. Son iki maçta Eskişehirspor’u deplasmanda Denizlispor’u sahasında yenmeyi başardılar. Bu sezon Balıkesir maçı (4-1) dışında bir maçta en fazla 2 gol kaydedebildiler.  Yusuf Çoban ve Halil Yılmaz ara transferleri.

Boluspor son 9 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda kalesinde sadece 3 gol gördü ve sadece İstanbul ekiplerine gol atamadı. Düşme hattı dışındaki takımların içinden en çok mağlup olan ekiplerden. İç sahada 14, deplasmanla maçlarından 13 puan topladı.  Ahmethan Köse tek transferi. 1 transfer daha olabilir.

Adanaspor son 6 maçta 3 beraberlik, 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. 9 deplasman maçında 6 kez yenildi, 1 kez kazanabildi. Devre arasında  Emre Can Coşkun, Berkan Yıldırım, Roni Rodrigues, Uche Kalu,  Küraşt

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.