Beykoz: “Transferlerde Bilgim Alınmıştır”

23/10/2013
23
EKİ
2013

Her hafta Salı günleri Köroğlu TV ekranlarına gelen Serbest Vuruş programının bu haftaki konukları Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ve TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan oldu.

Köroğlu TV Spor Servisi Müdürü Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu, Köroğlu Gazetesi Köşe Yazarı İlhan Özdemir’in yorumcu olarak katıldığı Serbest Vuruş programının bu haftaki konukları Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ve TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan oldu. Beykoz programda, Boluspor’un son oynadığı Şanlıurfaspor karşılaşmasının yanı sıra, kırmızı beyazlıların son durumu hakkında bilgiler verdi. Ulusan ise, Boluspor'un son oynadığı karşılaşma ile ilgili bilgiler verdi.

 

 

HATALARLA DOLUYUZ

 Bizim işimiz futbol, hayatımız boyunca bir kere yaşayacağız, bir kere var olacağız, önemli olan hayatımız boyunca bunu namuslu, dürüst, haysiyetli bir şekilde yapmak olduğunun altını çizen Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz şöyle devam etti: “ Hatalarla doluyuz. İnsanız. Etten, kemikten ve ruhtan yaratılmışız.  Bu ruhu bilgimiz, becerimiz, yeteneğimiz ve beynimizle birlikte en iyi şekilde yaparak sunmak istiyoruz.”

 

KARA BULUTLARI ÜZERİMİZDEN ATMAK İÇİN OYNADIK

Boluspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı karşılaşmayı değerlendiren Beykoz şöyle devam etti: “ Tüm hafta çalışmalarımız öncelikle puan üzerine, yakalayacağımız pozisyonlardan eğer bunu gole çevirirsek, zaman zaman 4-5-1, zaman zamanda 6-3-1 gibi birinci bölgenin önünde ikinci bölgede oynayıp neticeye gitmeyi düşündük.  Çünkü 2 hafta kaybettiğimiz ligin içerisinde önemli olan kara bulutları üzerimizden atmak için mücadele ettik. Bu strateji ile hafta içi çalışmalarımızı yapmıştık. Göründüğü gibi olmadı. Benimle çalışan her oyuncumdan şimdiye kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. 18 kişilik bir kadro hazırlıyorum. Uygun gördüğüm Diyarbakır Diski’den Emrah kardeşimizin 7 haftalık üstündeki psikolojik ve fizyolojik baskıda kaynaklanan sıkıntılardan kurtarmak için bu hafta en azından dinlendirmeyi uygun gördüm. Çünkü üzerinde çok baskı oluştu. Sistemim içinde tutmayabilirdi de. Ankaraspor maçında İskender’i oynattım. Sakatlıktan yeni çıktığı için beklentilerime tam anlamıyla cevap vermedi. Bu maçta eğer onun sprinter pozisyonuyla, patlama kuvvetinden eğer faydalanabilirsek, pozisyonlar bulabilirsek ne mutlu bize diye düşünmüştüm. Açıkçası bu düşüncemin çok üzerine çıktı takımım. Yaklaşık 20 binin üzerinde üst seviye futbol oynayarak

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.