Beşiktaş'ı yensende aynı, Barselona'yı da

25/03/2012
25
MAR
2012

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’ı eleyerek tur atlayan Boluspor, ligde sahasında Tki Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti. Bu kritik maça kırmızı-beyazlı taraftarların ilgisi oldukça azdı. 
 

Bank Asya 1.Liginin 27.haftasında oynan Boluspor-Tki Tavşanlı Linyitspor maçına taraftar ilgi göstermedi. Takımları play-off'a kalabilmek için mücadele veren Boluspor taraftarları, her zaman olduğu gibi tribünleri yine boş bıraktı. Oyuncuların ısınmak için sahaya çıkmasıyla tezahüratlara başlayan taraftarlar, futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak üçlü çektirdi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla maç boyunca takımlarını motive etmeye çalıştı. Kapalı tribününde, Maraton tribününde ve kale arkası tribünlerindeki boşluklar göze çarptı. 

90 dakika sonunda 3 puana sevinen kırmızı-beyazlı taraftarlar stadyumdan sevinçli bir şekilde ayrıldı.

 
Tki Tavşanlı seyircisi azdı
 
Kale arkasında ayrılan bölümde yerlerini alan Tki Tavşanlı Liyintspor taraftarı, 61.dakikaya kadar takımlarına destek olurken Aydın’ın golü en çok onları üzdü. Stadyumdan üzgün ayrılan kırmızı-siyahlı taraftarlar maç sonrası takımlarını ve Boluspor’u alkışlayarak tebrik ettiler.   
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.