Belediyespor deplasmanda Çankaya'ya diş geçiremedi

17/11/2013
17
KAS
2013

Bayanlar 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımı hafta sonu deplasmanda Çankaya Belediyesi ANKA takımıyla karşı karşıya geldi. Maça kötü başlayan filenin sultanları ilk iki seti kaybetmesine rağmen 3’ncü seti kazandı ama maçı bırakmayan Çankaya Belediyesi ANKA 4’ncü seti de kazanarak salondan 3-1 galip ayrıldı.

 

Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımı puan kayıplarına devam ediyor. Sezona büyük umutlarla başlayan ve kadrosuna Galatasaray Alt yapısında forma giyen Genç Milli oyuncuları katan Bolu Belediyespor, ligin 5’nci haftasında deplasmanda Çankaya Belediyesi ANKA takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takımdan maça kontrollü başlarken, ev sahibi ekip Çankaya Belediyesi ANKA takımı ilk seti 25-22 kazandı. İkinci sete ilk sete nazaran daha iyi başlayan Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımı ikinci seti de 25-21 kaybetti. Skoru 2-0 yapan Çankaya Belediyesi ANKA maçın son setinde 2-0’ın vermiş olduğu rahatlıkla mücadele ederken, bu sette diğer ilk iki sete nazaran daha az hata yapan Bolu Belediyespor üçüncü seti 25-23 kazandı ve skoru 2-1’e getirdi. Maçın 4.setinde ise her iki takımda başa baş bir oyun sergilese de maçı bırakmayan ve az hata yapan ev sahibi ekibi Çankaya Belediyesi ANKA takımı bu seti 25-21 kazanarak salondan 3-1 galip ayrıldı. Bolu Belediyespor çiçeği burnunda antrenörü Ali Oktay ile çıktığı ilk maçında Çankaya Belediyesi ANKA takımına 3-1 mağlup oldu.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 6.haftasında 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14:00’de 17 Temmuz Kapalı Spor salonunda TVF Spor Lisesi ile karşı karşıya geldi.

 

Salon: Ankara (Beştepe)

Bolu Belediyespor: Emel, Neslihan, Merve, Mislina, Mine, Selvinaz, Çiğdem, Sevinç, Su, Nursevil, Pelin, Bihter(L)

Antrenör: Ali Oktay

Maçın setleri

İlk set: 25-22 (Çankaya Belediyesi ANKA)

İkinci set: 25-21 (Çankaya Belediyesi ANKA)

Üçüncü set: 23-25 (Bolu Belediyespor)

Dördüncü set: 25-21 (Çankaya Belediyesi ANKA)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.